Tényleg olyan pofátlan voltam, mint 20 hetes kivánós kismama?
Inkább tapintatlan.
Ha jólesett miért ne etted volna meg, és ebből tök fölösleges volt ügyet csinálnia.
Massal is megkinalt az anyos a bonbon-on kivul? Vagy csak a csokival? Nem latta, hogy ehes vagy?
Figyelj, nem nagy dolog, ez van, majd legkozelebb jobban figyelj! Sird ki magadat, es hallgass zenet! A babadnak adtad, mert o kivanta pocidban!
Ne vidd tulzasba az edesseget, es legkozelebb jobban figyelj ha vendegsegbe mentek.
Dehogy pofatlansag, sajnalja toled, vagy mi van? O meg nem volt terhes, nem tudja milyen erzes!
Hallgass zenet, es nyugodj meg, minden jot neked!!!
Nem volt pofátlanság, ne aggódj! Egy kismamának ezt nem illene felróni, azt gondolom. Nem fogyókúrázol és nem idegeneknél voltál vendégségben. Szerintem inkább jónéven kellene venniük, hogy jóízűen elfogyasztottad az a bonbont. Én nem érzem magam otthon az anyóséknál, de nem is ez a lényeg.
Nyugodj meg és ne érezd magad hibásnak, ne legyen bűntudatod, a baba is megérzi a feszültséget.
A férjed meg madcsk bocsánatot kér, belátja talán, hogy túllőt a célon.
Te meg csak a babára gondolj!
:)) de aranyos
lehetsz!!
dehogy pofatlansag szerintem meg a ferjed az mert ilyeneket mondott! egy reszt: nem tudja egy kismama sokkal erzekenyebb ilyenkor?? masreszt: azt nem sem tudja hogy ilyenkor ketto helyet kell enned?? figyelj ide ha jol esett ne hogy mar bogjel!!! en a helyedbe megmondanam a ferjemnek ezeket! vagy pedig anyosomnak mondanam meg hogy a fiad, pofatlannak hivott hogy megettem nalatok fel doboz bonbont, vagy ti is annak lassatok hogy pofatlan voltam, de neharagudj jol esett ha ugy gondolod visza veszem a bonbonod amit megettem:) na fel a fejjel, es ne keseredjel el, gondolom roszul esett!:)
Felháborít a férjed hozzáállása, gondolom nem mentek csődbe anyósodék.
A csokival annyi a baj, hogy nagyon hízlal és a kilókat könnyű felszedni, de leadni nehéz. Ezért jó ha kontrolálod a csoki evést, de nem az anyósod kedevéért.
Ne sírj, mert a babó érzi a hangulatváltozást.
Fel a fejjel, jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!