Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt orrcseppet...

Terhesség alatt orrcseppet (otrivin) lehet használni?

Figyelt kérdés
Nagyon bedugult az orrom. Van itthon orrcsepp, már egyszerűen nem birtam mert nem kaptam levegőt. Így egy egy pici cseppet használtam, mert úgy tudtam ha nagyon muszáj akkor lehet, bár utólag mondták hogy tilos... Most akkor melyik a valós? A tájékoztató nincs meg. Úgy tudtam lehet használni..
2020. nov. 13. 19:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2020. nov. 14. 07:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Kicsit off de hogy sikerült leszoknotok?
2020. nov. 16. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
En akkor kaptam a ful orr gegesztol leszoktato sprayt eloszor, az vmi szteroidos azt hiszem, azzal eleg nehez volt.. masodik korben orrcseppet kaptam, valamilyen gyogyszertarit talan, az annyira keseru volt, hogy egyszer kellett cseppentenem talan, es nem szaddekoztam tobbet 😂😂 de legtobbszor magamtol, eleg szar volt, sok szenvedessel 😬 de sztem az evekig tartorol nem lehet magunkrol leszokni, szerencsere nekem nem volt ilyen hosszu ideig.
2020. nov. 18. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!