Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt orrcseppet...

Terhesség alatt orrcseppet (otrivin) lehet használni?

Figyelt kérdés
Nagyon bedugult az orrom. Van itthon orrcsepp, már egyszerűen nem birtam mert nem kaptam levegőt. Így egy egy pici cseppet használtam, mert úgy tudtam ha nagyon muszáj akkor lehet, bár utólag mondták hogy tilos... Most akkor melyik a valós? A tájékoztató nincs meg. Úgy tudtam lehet használni..
2020. nov. 13. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nem szabad olyanokat amik erszukito hatasuak. Ez kb az osszes ami ér is vmit. En is szenvedtem, de rakenyszerultem a tengervizesre.. hat, nem sokat segit, de igyekszem bemagyarazni, hogy igen :D
2020. nov. 13. 19:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Az hogy egyszer használtam az ugye nem túl nagy baj? Többet nem akarom már használni
2020. nov. 13. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Dehogy! Az elejen en is hasznaltam tobb napig, mert nem tudtam. Azt meg nem mertem hasznalni amit lehetett volna..😂
2020. nov. 13. 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:
:D
2020. nov. 13. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nőgyógyászom a nasivint ottrivinre mondta, hogy 1x 2x befujhatok vele. Használtam is.

Már 2 éves a fiam, és semmi baja:).

2020. nov. 13. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En is kerdeztem a nogyogyaszt mert en se kapok levegot miota terhes vagyok. Azt mondta lehet csak szteroidosat ne. Meg persze ne orankent fujkodjam.
2020. nov. 13. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességemnél használtam nőgyógyász engedélyével. 2 teljesen egészséges gyerekem van.
2020. nov. 13. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak minél ritkábban, nekem ezt mondta az orvos. A tengervizes nem ér semmit, aludni meg kell.
2020. nov. 13. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
10 évig voltam orrcsepp függő. Nagyon rossz, ne tudjátok meg. Csak orrcseppel kaptam levegőt, napi 4x fújtam az orromba. 3 egészséges gyereket szültem. A 3. Sürg.császár lett. 12 órát voltam a megőrzőben, a táskám meg már a szobámban volt amiben benne volt az orrspraym. Alig vártam, hogy levigyenek a szobámba, minden gondolaton a körül forgott , hogy kidugítsam az orrom. Végül tavaly szülés után szoktam le róla. Azóta ha megfázok sem cseppentek az orromba, annyira félek, h visszaszokok. Én nasivint használtam. Szerintem ha néha napján használod semmi bajotok nem lesz tőle.
2020. nov. 13. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es, 1-es vagyok. En is voltam fuggo basszus. Mindenki kirohogott dee borzalmas. Barhova mentunk, buli, akarmi, az elso az orrspray volt amit a taskamba tettem.. gyulolom azota is azt az erzest ha nem kapok rendesen levegot! Es egyebkent en is felve kezdek el hasznalni barmit, nehogy ujra rakattanjak.(rhinospray durva fuggoseg, en a wickre nem szoktam ra tul durvan szerencsere)
2020. nov. 13. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!