Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős medencetáji fájdalmak...

Erős medencetáji fájdalmak mozgásra utalhatnak arra hogy túl szűk vagyok?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött de hétről-hétre egyre rosszabb. Kegyetlen erős, éles fájdalmakat érzek a combhajlataimban mikor felkelek, megfordulok az ágyban. Pihenés utáni első lépésem is borzalmasak, aztán valamelyest enyhülnek. Van amikor a derekam is "becsatlakozik" mintha becsípődne. Keskeny vékony testalkatú vagyok. Volt más kismamának is ilyen jellegű fájdalma a végefele? 36. hétben járok de nem most kezdődtek.
2020. nov. 10. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá.

Ez azt jelenti, hogy nagyon lenn van és màr nagy a baba.

A legtöbb kismamábak vannak ilyen fájdalmai.

Éppenhogy készítenek a szülésre..

A csípőd szélte egyáltalán nem befolyásolja a tágulást.

A legnőiesebb villendorfi jellegű testalkatú nőnél is lehet olyan, hogy nem tágul.

És a legfiúsabb is tágulhat szépen..

2020. nov. 10. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez még rosszabb is lesz. Szülés után még marad is. Szerintem minden nönek probléma ez, csak nem beszélnek róla. Tabutéma.
2020. nov. 10. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló fájdalmaim voltak, mikor meséltem rokonoknak úgy néztek rám mint egy ufóra. Pedig szerintem sem egyedi probléma. Nyugodj meg ennek semmi köze a medence nagyságához
2020. nov. 10. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Valóban nem egyedi

Nekem szerencsere nem volt

1.

2020. nov. 10. 20:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha ez még rosszabb is lesz akkor szerintem lábra sem fogok tudni állni, mert már az elviselhetetlent súrolja a fájdalom erőssége. Kb mintha össze-vissza lennének törve a csontjaim. De akkor megnyugodtam, köszönöm.
2020. nov. 10. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is sajog az "alvazam". Neha felkelni jajgatva, szuszogva tudok csak, feszit a szemeremcsontomnal, combhajlatnal. Sokszor segit egy kis torna a fitt labdan vagy szimpla nyujto gyakorlatok ebredes utan, de nekem is sajog mindenem odalent. Legpokolibb a farokcsont fajdalmam, a tobbi ahhoz kepest light...nonstop faj, ulni sem birok sokaig, olyan erzes, mintha jol seggre estem volna es megrepedt volna...az a legutolso kis csontocska, de brutal faj, oldalt fekve a legjobb vagy allva, jarkalaskor erdekes mod nem faj,csak ha ulok rajta.
2020. nov. 10. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok ujra. A vékony nöknek van ezzel mindig problémájuk. A ducibbnak a csontozata erösseb, már megszokta a súlyt, mint terhet.

Százalékban számolják a súlygyarapodást nyugaton, arányosság a terhesség elötti súly a terhesség alatt elért súlyhoz képest, minden egyes kontrollnál, havonta. Ez befolyásolja a magzat fejlödését is, de a te fájdalomintenzitásodat is. A szülés és terhesség nem volna lehetséges izom- és inlazulás nélkül. A hormonok nem tesznek külömbséget a méh és a medencecsont között. Te most mindenhol szó szerint"lazulsz".

2020. nov. 11. 04:41
 8/11 anonim ***** válasza:
7 es: na ebben lehet valami.. En vekony alkat voltam(nem nadszal, de olyan vekony-normal tartomany) +picike is vagyok..Nem sokat szedtem fel csak +10 kg t es lehet jovoheten mar szulok, megis faj mindenem alul, ahogy leirtam. 6 os voltam
2020. nov. 11. 06:05
 9/11 anonim ***** válasza:
En “csak” 34 hetes vagyok, de nekem is ugyanez van; en is magas es vékony testalkatú vagyok alapból. Szerintem is normalis
2020. nov. 11. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Szülés után maradni fog még valami a fájdalomból. Egy évig ne sportoljatok. Svájcban az orvosok azt mondják: 10 hónap terhesség, 10 hónap pihenés. Azután mindent szabad. Mert a szervezetnek ennyi idö kell az eredeti állapothoz. Kivéve, ha tovább szoptatsz.
2020. nov. 11. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!