A hasam (szinte) állandóan puffadt, medencetájon baloldalt, jobboldalt tompa fájdalom, nyomásra érzékeny. Néha fáj jobb bordaív alatt is és középtájon is. A többi lent. Ötletek?
Figyelt kérdés
Székletem fél éve nem normális hengeres, hanem ilyen lepényszerű, de barna, nem véres -> volt vérteszt orvos által.
Mostanában vettem észre, hogy apró kis fehér (1-2 mm átmérőjű) darabok vannak benne elszórtan.
Utána olvastam, és bélférgességet írnak mint esetleges ok.
Néha a tüdőtájon érzek pici fájdalmat de az hamar elmúlik, nincsen testhelyzethez kötve. Derekam sokszor fáj (ülő munka, napi 8 óra).
Mielőtt mondjátok, orvosnál voltam, sőt megyek is ultrahangra stb, csak szeretném meghallgatni mások válaszát is, esetleg akinek volt bérférgessége, hasonló tüneteik voltak?
2019. aug. 28. 22:41
1/2 anonim válasza:
Gasztroenterológus vizsgálat javasolt. Vagyis végbél vizsgálat, tükrözés.
2/2 anonim válasza:
Feregpetek lehet. Retekcsira kihajtja a kifejletteket meg a peteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!