Szabad biciklizni 23 hetesen?
egyáltalán nem javasolt!!!
főleg ha eddig nem tetted. nagyobb a baleset kockázata és más szempontból sem üzhető sport a terhesség alatt / még akkor se ha csak egyszer tennéd.
Holnap leszünk 31 hetesek, és még néha felülök rá! Azért csak néha mert a hasam már sokszor zavar! Igy inkább nem teszem, de idáig csak bicajjal közlekedtem!
Tény hogy ha megszédülsz és Isten ne adja de rosszul esel, akkor megütheted a pocid, de az a véleményem hogy ezzel az erővel meg az utcára se lépj ki mert a fejedre eshet egy cserép...!
Ugyhogy szerintem amig birod addig nyugodtan:)! Jó cacajozást, csak ovatosan:)!
Üdv 30 hetes pocis
én csak azért irtam hogy ne tegye mert ha nem gyakorlott bringás akkor tényleg nagy a baleset és a tévedés veszéje pont a gyakorlatlanság a rutintalanság miatt.
egyébkét nem árthat de igy inkább ne...
12.12 es vagyok:
Gyakorlott biciklist is érhet baleset! Amióta az eszem tudom biciklizek...vidéken lakok! De nagyon sokszor előfordul hogy ülök fel a biciklire és lecsúszik a pedálról a lábám...Hát ugy puncin tudom magam ütni a vázzal, hogy csillagokat látok! Vagy valamit benézek...bármikor előfordulhat! Ez ugyanolyan mint a kocsi vezetés! Apám bkv buszvezető 30 éve...de még sokszor őt is megszivatják...! Sajna ez ilyen!
Hála mióta terhes vagyok egyszer nem fordult még elő mert 2-szer jobban figyelek! De ezért is hagytam abba amugy, mert egyik az hogy fárasztó, meg már nem kényelmes...
Köszönöm a válaszokat!
Nem mondom hogy nem szoktam biciklizni, de nagyon ritkán. Azt hittem az elesésen kívül érheti még bármi baj a babát. Pl. ha gyorsabban tekerek vagy ilyesmi. (Ez hülyeség, de pl.)
Szóval akkor a baleset veszélye miatt ne tekerjek, egyébként a biciklizés nem árt a babának?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!