Silvye91 kérdése:
Mennyire érdemes elmenni kombinált tesztre?
Figyelt kérdés
Sok olyan esetet olvastam, mikor fals eredményt mutatott, így egy kicsit elbizonytalanodtam.2020. nov. 10. 13:27
1/3 anonim válasza:
Tudtommal mindegyik tesztnél leírják, hogy nem tudnak felelősséget vállalni a biztos eredményért.
Az én dokim ebben a témában azt mondta, hogy alapvetően tök jó, hogy vannak ilyen vizsgálatok, de ha már tovább akar menni az ember a sima UH-n (életkor, családi hajlam vagy a saját megnyugtatás miatt), akkor a NIFTY vagy melyik tesztet érdemes, mert az elég speciális - és brutálisan drága. Mert ez a típusú közelíti meg a biztos választ, a többiben még mindig ott van a rizikó, hogy fals az eredmény.
2/3 anonim válasza:
Mi megcsináltattuk, 1:50000 jött ki rajta, nem is lett semmi baj és meg is nyugodtunk. A második gyereknél viszont mivel már egy kicsit nagyobb a felelősség az első miatt biztosra fogunk menni és Niftyt csináltatunk, az pontosabb és megbízhatóbb.
3/3 anonim válasza:
Az elsőnél 9 éve megcsináltattam, jó lett, egészséges is a fiunk. Most a kicsinél már Panoráma tesztet csináltattunk, mert 38 éves voltam, ez is jó lett, a kislányunk is egészséges. Ha anyagilag belefér, akkor dns tesztet (Panoráma, Nifty, Prena stb) érdemes csináltatni, mert sokkal megbízhatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!