Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen bal oldalt van a...

Teljesen bal oldalt van a babám feje a pocakban, a hasam szélén. Nem deformálódik el, ha mindig a bal oldalamon fekszek?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy bal oldalra fordulva kell feküdni, mert így a legjobb a keringés. De a babám feje pont ott van és olyankor kevesebbet is mocorog. Nem nyomhatom neki? Nagy baj lenne ha a jobb oldalamon feküdnék?

Sajnos 24-ből 22 órát ágyban töltök, mert veszélyeztetett terhes vagyok.

2020. nov. 7. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja sem az egyik sem a másik oldalakon fekszel. Hidd el ha neki kényelmetlen jelezni fogja. Az áramlás miatt mondjak a bal oldalt, de nyilván nem fekhetsz 24 órát egy pozícióban.
2020. nov. 7. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Hat az en peldam mast mutat,kedves 1.valaszolo. 21.hettol fekudtem a 38.ig verzes es kinyilt mehszaj miatt. Pisilni,tusolni keltem fel. A bal oldal volt kenyelmes,ejszaka is ugy aludtam. A kisfiam olyan ferde orral jott vilagra,a csecsemosok szerint a mehlepenybe furta az arcat,hogy a 70 eves dr neni nem latott ilyet. Mint egy bokszolo,akinek felretortek az orrat. Nem is sirt fel rogton.Nagyon durvan orrszondaztattak. Emiatt bedagadt a nyalkahartya,illetve a deformalt ott miatt allandoan nehezen vett levegot. A szoptatast innentol el lehetett felejteni,mert vakum kepzodesnel fuldoklott. Horgott,ssussogott,muszogott,allandoan attol feltem megfullad. Tapszeres volt a masodik naptol. Ket het alatt ment le a duzzanat,majd szepen kiegyenesedett az orra is,de soha nem tudtam mar mellre rakni,nem fogadta el a cicit. Jobb lett volna,ha a labat fekszi el. Nem akartalak megijeszteni,de velem ez tortent. Probalj mindket oldaladon fekudni.
2020. nov. 7. 13:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Szegény kis csöppség 🥺 de örülök, hogy végül rendbe jött! Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Igyekszem mindkét oldalon feküdni, remélem az áramlás és vérkeringés is jó lesz. Orvoshoz csak két hét múlva megyünk. És meg van jó pár hét a végéig.
2020. nov. 7. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nos 2-es ha a 70 éves néni nem látott meg ilyet, akkor abba megegyezhetünk hogy te vagy a kivétel és nem a szabály, ugye?
2020. nov. 7. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen,mert nem altalanos,hogy egy oldalon fekudjon valaki negy honapon at. De ha belegondolsz,hogy honapokon at ugyanoda helyezodik a suly, a baba is maskepp fekszik,mint aki tud jonni menni. Szoval van benne racio,hogy aggodik ezen.
2020. nov. 7. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
De már azt is megállapítottuk, hogy nem fog egy oldalon feküdni non-stop. Szerintem legjobb lenne nem riogatni szegényt.
2020. nov. 7. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Oke,nem riogatom,csak mi igy jartunk,van aki a fulet gyuri el,van aki a labat. Bar en sem gondoltam hogy ez lesz,akkor fekudtem volna jobb oldalt is .
2020. nov. 7. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó de hidd el nem jelent semmit. Nekem nem kellett fekudnom mégis el lett gyűrve a füle és ferde fejtartása lett. Csak nem akartam riogatni a kerdezot. De ez nem csak azon múlik hogyan vagy hogyan nem fekszel.
2020. nov. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!