Fogamzásgátló abbahagyása?
3!
Ilyen orbitális baromságot honnan szedtél?
Elsőnek
Azért hagynám abba a szedést mert nem vált be. És amig más megoldást találunk addig kéne védekezni vagy mekkora fedést biztosit az az egy honap. Nyilván tudom hogy nem lenne nehéz teherbe esni csak kiváncsi voltam más gondolatára
Én 8 év folyamatos szedés után első hónapban terhes lettem (tervezetten).
Semmit nem véd az ég világon, ha abbahagyod.
1 hónap nem sok idő, így könnyen lehet, hogy ha abbahagyod rögtön terhes leszel.
De nem lehet tudni kinek hogy reagál rá a szervezete, nekem pl. az abbahagyás után hónapokig nem volt rendes ciklusom/ovulációm (igaz, én évekig szedtem).
Ha abbahagyod, rögtön mással kell védekezned, ha nem szeretnél terhes lenni. A fogamzásgátló összes hatására általában 6 hónap kiürülési időt mondanak, de igazából ez nem kiürülés (hiszen egy tabletta kihagyás esetén is lehetsz terhes), hanem a szervezeted annyi idő alatt áll helyre. Ez mondjuk az évekig szedett tabi utánra értendő.
Valóban 3 hónap alatt szokik általában össze egy egészséges szervezet a tablettával, de bármi oka lehet a kérdezőnek, hogy nem akarja tovább szedni, pl: durva mellékhatás, szakítás, vagy egyszerűen utánajárt, hogy mit tehet a szervezetével a tabi, és nem akarja kockáztatni, kipróbálták milyen a szex gumi nélkül, de nem akkora a változás, hogy ezért szedjen tablettát.
Bármikor abbahagyhatod a tablettát, ha egy levél végén vagy, de onnantól védekezz máshogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!