Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy az esélye, hogy hamarabb...

Nagy az esélye, hogy hamarabb fogok szülni?

Figyelt kérdés
23 hétől nagyon sokatkeményedett a hasam,most 32hetesek vagyunk.A babó már fejvégüfekvésben van,érzem is mert nagyon nyom odalent.23hétől szedem a magnesi citrit,de félek ha abba kell hagyni hamarabb beindul a szülés.Még most is keményedem azért néha,vannak már ritkán jóslófájások is.Van,vagy volt valaki hasonló helyzetben?
2008. nov. 29. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem ugyanez volt és a 38-ik héten elment a magzatvíz :-) előtte én kaptam egy kis antibiotikumot is, mert azt hitték, fertőzés okozza. Pihenj nagyon sokat, 36-ik héttől hagyd a magnéziumot, mert elfedi az igazi fájásokat!

kitartás!

2008. nov. 29. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem folyamatosan keményedett a hasam (félidőig feküdnöm kellett, mert vérezte is az elején). Mindig fájt a hasam, de ez nem jósló fájás.Nem a szülést jelzi. Én is végig szedtem a MagneB6-ot. Mindig kérdeztem az anyukámat, honnan fogom tudni, mikor jön az igazi fájás. Hát, azt megéreztem!!

Ne aggódj, nyugodtan végig is viheted!

Mindezek mellett a 36. héten már 1 ujjnyi tágulásom volt, mégis végigvittem, sőt túlhordtam 3 napot.

Nyugalom. És gyors és könnyű szülést kívánok!

2008. nov. 29. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én is így voltam, hamar befordult a babám, sokat keményedtem, erre tessék, mára vagyok kiírva, és még egyben vagyok. Pihenj sokat, szedd a gyógyszert! Minden jót!
2008. nov. 29. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindenkinek boldog babavárást!

2008. nov. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!