Ha nem szedem a magnéziumot , beindulhatnak a idő előtt a fájások ??
Figyelt kérdés
35.hétig szedjem a magnéziumot , azt mondta az orvos. 33.hét végén vagyok és elfogyott . Magnerotot szedtem. Ha nem szedem tovább ebbe a maradék bő egy hétben ártok vele ? Beindulhat előbb a szülés ?2020. nov. 4. 14:48
1/8 anonim 

válasza:

Nem. Ha ilyen könnyű lenne, én se húztam volna a 42. hétig. Ha beindul, az mástól lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm
2020. nov. 4. 15:15
4/8 anonim 

válasza:

Nekem azt mondta az orvosom (főorvos) hogy nincs az az otthon bevehető magnézium mennyiség ami visszatartana egy szülést. Csak kórházi körülményekkel tudják megállítani de akkor sem mindig. Szerintem sem a magnézium elhagyása miatt indulna be a szülés ha beindul.
5/8 anonim 

válasza:

Be indulhat de ezt érzed úgyis ha nem indokolja semmi hogy kötelezően szedd akkor igazából ‘mindegy’. Sose szedtem mondjuk az orvos sem tartotta indokoltnak nem nyíltam. Igaz keményedtem de az normális volt.
Nem kell aggódni ha keményedsz normális mert készül a méhed a szülésre. Nem tudom hogy orvos indokoltnak tartja vagy csak úgy szedjed ne hogy probléma legyen? Mert nem mindegy.
6/8 anonim 

válasza:

Bocsi de nem értem akkor miért mondják szedjük? Ha igazából semmire se jó. Én úgy tudtam hogy azért kell hogy ne hogy kinyíljon a méhszáj ami szüléssel járhat. Ne haragudj hogy bele kérdeztem kérdező😃
7/8 anonim 

válasza:

Én nem szedtem soha pluszban azon felül, ami a terhesvitaminban van.
A középsővel terhesvitamint is héba-hóba szedtem, nem volt gond, túlhordtam mind, hárman vannak.
8/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj 6os
Én is ezt nem értem :/
2020. nov. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!