Mitől keményedik a hasam?
Én 24. héttől keményedtem, de nagyon durván. Hol többet hol kevesebbet, de bizony voltak napok mikor 5-10 percenként, ha megfordultam az ágyban, ha felálltam, ha lehajoltam vagy csak feküdtem, MINDENTŐL. Baromi ijesztő és zavaró volt.
Állandóan rettegtem, járkáltam orvosokhoz senki nem mondott rá semmit csak hogy szedjem a magnéziumot. Szedtem is mint a kisangyal, 4 félét kipróbáltam (magnesolv, magnerot, magnesi citrici, panangin fortét orvosi előírásra) nekem egyik sem szüntette meg.
Most 35. héten kevesebbet keményedek mint 10 héttel korábban. Szerintem ez alkati dolog is, vannak keményedősebb kismamák, van akinek segít a magnézium másnak nem. Lehet hogy nálad rátesz a stressz, a fizikai aktivitás is. Amire figyelj még a folyadékbevitel nagyon fontos. Amíg nem nyitja a méhszájat ideje korán addig nagy baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!