Nagyon keményedik a hasam 32 hetesen. Ez normális? Sajnos fizikailag és lelkileg sem vagyok jól.
Első babánál semmi ilyen nem volt a vége fele éreztem csak a keményedést.
Most viszont kb mindig ez megy, és már nagyon rossz. Ha fekszem feljön a savam, úgy érzem nem kapok levegőt, ülni nem tudok mert fáj a hasam, érzem hogy szó szerint nyomom a kicsit. Szedem a magnéziumot többet is mint az első babánál. A pici nagyon mozog, folyamatosan nyom izgága, hol ide hol oda tapos.
Aludni se bírok meg a nagy mellett pihenni nem sok esélyem van. Segítségem sajnos nuku, apuka dolgozik este meg ha hazáér fáradt, de legtöbbször a nagyobb addigra alszik, így segíteni se tudna.
Étvágyam sincs mert úgy érzem mindjárt kipukkadok. Lelkileg is megvisel most ez,aludni nekntudok rendesen, a nagyra sincs úgy türelmem, pedig én nem ilyen vagyok.
Nem tudom mi lenne a megoldás, de még 2 hónapig ez durva lesz így.
A doki pihenést és magnéziumot javasolt múlt héten mert már egy hete ez van. De semmi hatása. A baba amúgy teljesen jól van, csak én készülök ki úgy érzem.
Szerintetek? Vmi jó e erre a keményedésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!