A hasamban bal oldalt van egy tompa fájdalom már 4 éve. Hol előjön, hol elmúlik, hol nagyon fáj, hol kevésbé. Most terhes vagyok, 15 hetes. Árthat ez?
Már 2 x kivizsgáltak, nőgyőgyászati uh negatív, se ciszta, se más. Belgyógyászati uh negatív, se bélkinövés, se bélcsavarodás, megtükröztek mintát vettek, negatív, vérvétel negatív. Sebéeszet negatív, nincs sérvem,összenövésem. Urológiai uh negatív, vizelet negatív. De a hasam fáj...És 2 hete egyre jobban.
Eddig nem érdekelt, én elviselem főleg hogy nem tudják, mitől van. De a babám féltem.
Mit mondjak a dokinak? Hogy már 4 éve fáj? vagy ne mondjam, hátha jobban megnéz?
Eddig mindent rendben találtak uhon, vérvételen, de fáj a hasam:-(
Terhesség alatt végig fájni fog,mert a baba most kezd majd el igazán pakolászni benned,h legyen neki is helye.
A szűnni nem akaró hasfájásod nem lehet valami idegi eredetű fájdalom?Vannak szellemgyógyászok,akik a fájdalom okát a lelki bajokban keresik.(pl torokfájás:kimondadtlan dolgok)Annyit tudok én is,h a bal a befogadó oldalad,tehát valamit nem tudsz befogadni,netán elfogadni.Gondolkozz el ezen,hátha megtalálod az okát.(Nálam már többször is bevált dolog ez.)Ha tudsz keress egy olyan embert,aki ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!