Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hasamban bal oldalt van egy...

A hasamban bal oldalt van egy tompa fájdalom már 4 éve. Hol előjön, hol elmúlik, hol nagyon fáj, hol kevésbé. Most terhes vagyok, 15 hetes. Árthat ez?

Figyelt kérdés

Már 2 x kivizsgáltak, nőgyőgyászati uh negatív, se ciszta, se más. Belgyógyászati uh negatív, se bélkinövés, se bélcsavarodás, megtükröztek mintát vettek, negatív, vérvétel negatív. Sebéeszet negatív, nincs sérvem,összenövésem. Urológiai uh negatív, vizelet negatív. De a hasam fáj...És 2 hete egyre jobban.

Eddig nem érdekelt, én elviselem főleg hogy nem tudják, mitől van. De a babám féltem.

Mit mondjak a dokinak? Hogy már 4 éve fáj? vagy ne mondjam, hátha jobban megnéz?

Eddig mindent rendben találtak uhon, vérvételen, de fáj a hasam:-(

2007. dec. 17. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp említsd meg a dokidnak, mert tudnia kell minden kockázatti tényezőről! Ha az orvosok eddig semmit sem találtak, akkor szerintem nincs nagy baj(nagyon alapos vizsgálatokon estél át), de ettől függetlenül a nőgyógyásznak is tudnia kell, mert neki még lehet hozzáfűznivalója a terhesség miatt. A babának nem hiszem hogy árthat,mert nem szervi baj a jelek szerint, inkább a rossz hangulat, ami téged érint ilyenkor, az az amit ő is megérez.
2007. dec. 17. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt végig fájni fog,mert a baba most kezd majd el igazán pakolászni benned,h legyen neki is helye.

A szűnni nem akaró hasfájásod nem lehet valami idegi eredetű fájdalom?Vannak szellemgyógyászok,akik a fájdalom okát a lelki bajokban keresik.(pl torokfájás:kimondadtlan dolgok)Annyit tudok én is,h a bal a befogadó oldalad,tehát valamit nem tudsz befogadni,netán elfogadni.Gondolkozz el ezen,hátha megtalálod az okát.(Nálam már többször is bevált dolog ez.)Ha tudsz keress egy olyan embert,aki ezzel foglalkozik.

2007. dec. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!