Szerintetek alakulhat még jól?
Engem tavasszal kórházba fektetett a doki hematóma miatt. Véreztem folyamatosan. Azt mondta ha még jobban véreznék akkor a kórházban tudnak adni vérzéscsillapító injekciót. 2-szer kaptam is ilyen szurit. Másfél hét múlva hazaengedtek mert elkezdett felszívódni a hematóma. Végül nem maradt velünk, mert leállt a szíve. Ősszel véreztem folyamatosan, és darabok jöttek. 2 petezsák volt, és az egyik ürült. Végül ez a terhesség is megszakadt.
Sajnos ilyenkor bármi lehet, de ez borzasztó hogy meg se próbálnak segíteni. Legalább megnéznék, hogy tudnak e még segíteni, vagy már késő.
Mennyi vérről van egyáltalán szó? Esetleg volt valami előzménye(orvosi vizsgálat, közösülés)
Kb 6-7 hetes voltam mikor hasonlót tapasztaltam. Nagyon kevés vér jött, másnap pedig egy alvadt vér darab. Nem kérdeztem meg az orvost, de szerintem a vizsgálattól lehetett, meg az előtt párommal együtt voltunk. Kisfiam azóta egy éves el múlt
7 hetesen élénk piros vérzésem volt, hatalmas alvadt vérdarabok kíséretében. Biztos voltam benne hogy elvetélek.
Azóta a huszadik hétben járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!