Páromon egyáltalán nem látom az örömöt,hogy babát várok, mit csináljak?
Az én első férjem azért lett ilyen a végére, mert becsajozott, aztán a gyerk 1 éves kora előtt meg is pattant.
Az meg hülyeség, hogy egy férfit nem érdekli a gyerekruha, a második férjem például kimondottan szeret válogatni.
Nalunk 3.gyerek de neki 1.sajat, lattam h nem izgatjak a babaruhacskak, vagy a hordozo szinvilaga, nem erdekelte a pocakmozgas, nem kremezte a hasam, dolgozott, epitette a hazunkat, mivel volt rutinom, kivalogattam es megrendeltem mindent en, ahova menni kellett autoval oda egyeztettunk h mikor megyunk mit venni, legzesfigyelo, babakocsi, hordozo, kisagy.
Eljott a szules napja es reggeltol hajnalig fogta a kezem, tartotta a fejem, rotta a kilometereket a folyoson. Aranyoraban kezebe adtak a lanyat (fiut remelt) es elolvadt mint a vaj a mikroban. Ejjel felkel hozza, csititgatja, hazajon, megmosakszik es rogton keri h o ringathassa, minden messengeren kuldott fotot buszken mutogat a csaladjanak, baratainak, naponta 5x biztos szerelmet vall nekem. Akkora palfordulas ez a terhesseghez kepest h kapkodom a fejem.
Szerintem ne vedd zokon h nem tud valaminek orulni amihez foghatot meg sosem elt at, probald meg anyukaddal baratnoiddel megvitatni a ruhacskak szinet stb es remeljuk nalatok is atkattan majd, amint valosag lesz. Kitartas!
"Ha egyedül vásárol is mindig meglát valamit amit muszáj megvennie neki. Hiszen szereti őt, engem, a családját..."
Na pont ez a materiális szarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!