Páromon egyáltalán nem látom az örömöt,hogy babát várok, mit csináljak?
Szerintem izgul, főleg ha első gyerek. Pláne ha a melóját is elveszítheti.
#1 nem mindenki él egyik napról a másikra, hogy „el kelljen tartani”... :/
Igen.. Egy férfit majd biztos az fog felvillanyozni, hogy babarucikat meg más cuki baba cuccokat nézeget.. Gondolkozz..
Az én férjem is most inkább a házunk felújítása körül forog, mint a 3.gyerekünk érkezése körül. De ettől függetlenül pontosan tudom, hogy érdekli, csak nem nőből van, hogy csak ekörül forogjon..
27-évvel ezelőtt mikor apa lettem én is meg volttam ijedve hogy most mi lesz de mikor megszületett a gyermek elmúlt addig volttam bizonytalan még nem volt a kezemben utána már tudtam mi a feladattom .
Utána még lett kettő de náluk már nem volt ilyen érzésem .
Az én férjem bevallotta, bár nem láttam rajta, hogy a szülés előtti 3 hónap rémálom volt neki, nagyon féltett, persze józan ésszel végig gondolva ritka hogy belehal egy nő a szülésbe, de végig szorongta az egészet, csak nem akart vele idegelni.
A babához akkor még nem tudott úgy kötődni, most már igen 😊 ez nem megy egyről a kettőre. Sürgősségi császár lett a vége, és ő foghatta meg először a fiunkat. Sírt, odahozta, ott tartotta a fejemnél, míg összecsomagoltak.
Így jó élmény volt még ha nem is szültem természetesen.
Szerintem teljesen normàlisan reagál.
A férfiakat nem érdekli a babaruci, kelengye...
Főleg, ha az a munkája veszélyben.
A férfiaknak nagyon fontos, hogy gondoskodjanak a csalàdról.
Neki ez lebeg a szeme előtt szerintem
/ akkor is, ha jól álltok anyagilag/
Kb 3-4 hónaposan vagy később kezdik el igazán érezni a “csíít”-t sokan. Amikor már van interakció a gyereknél..
Remélem nem vezsed sértésnek, de téged most tolnak a hormonok.
Csoda egy dolog ez.
Élvezd ki és ne butaságokon agyalj.
Úgy mondjátok, mintha teljesen normalis lenne, hogy egy férfit, férjet semmi nem érdekli, csak a ház - munka-pénz kombó.
Az én párom imádott es azota is imád vagany kis fiú ruhákat venni a picurnak, játékokat, kis baseball sapikat, néha jobban bezsong mint én. Ha egyedül vásárol is mindig meglát valamit amit muszáj megvennie neki. Hiszen szereti őt, engem, a családját ezért egyértelmű hogy itt él velünk a jelenben, nem materiális sz@rságokkal foglalkozik, amikor én mutatok neki valami velünk, gyerekünkkel kapcsolatos dolgot.
Azért az a ritkább, hogy egy férfit érdekelnek a rucik, ágyneműk, ilyesmik, általában ez egyáltalán nem izgatja őket... Főleg ha aggódik a munkaja miatt. Egyébként nők is sokszor bepanikolnak terhesseg alatt a közelgo szülői szerep miatt, hogy hogy lesz, hogy fognak boldogulni, ez férfiakkal is megeshet. A szülés is "para" nekik, az én férjem nagyon izgult és félt miatta, talán még jobban, mint én.
De nálatok valószínűleg a munkája miatti stressz ami miatt most a legjobban be van feszülve, de ettől még fog örülni a picinek, és jó apuka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!