Mikor érdemes 4Ds ultrahangra elmenni?
Figyelt kérdés
14.hetemben vagyok,2hetire megyek a 16.heti vizsgálatra.A nőiorvosom csak 2Dt csinál,és nagyon szeretnénk 4Dst is:)Ki mikor ment először?2020. okt. 29. 16:19
1/6 anonim válasza:
Én 19 hetesen, de csak mert tudni akartuk a nemét, és a hagyományoson még nem tudták megmondani. A képek nem rosszak, de látszik, hogy még nagyon picike, elég minimálisak az arcvonásai. Ott a 4D-n mondták, hogy a 24. hét után már sokkal jobbak a képek, mert "kisbabásabbak" már a babák.
2/6 anonim válasza:
A 21-30. terhességi hét közötti időintervallum talán a leglátványosabb ebből a szempomtból. Ilyenkor még van helye mozogni, de már "babaformája" van, elkezdtek lerakódni a zsírpárnák. :)
3/6 anonim válasza:
25. hét után. Az orvos, akihez járok, előbb nem is ad rá időpontot. Lányommal 26 hetesen voltam, most az öccsével a 29. hétre kaptam időpontot.
4/6 anonim válasza:
Mi az összes UH-ra 4D-5D-re mentünk.
De a babamozira a legideálisabb idő a 20-25 közötti hét mert akkor még belefér az UH képbe.:)
5/6 anonim válasza:
Nekem a 22 hét 4d már szép lett 🥰 a 16 és 19 még olyan kis ufószerű 😅 ott még nagyon pici és sovány. Az utolsón már helyes babás arca van 🥰
6/6 anonim válasza:
Szerintem 5D-re érdemesebb menni. Nekem alapvetően minden vizsgálatom 4D. Én 5D babamozira majd 28 hetesen megyek, olyan 25-30 között ajánlották a telefonban (Istenhegyi Géndiagnosztika).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!