Kinek milyen tünet jelentkezett a terhesség elején?
Nyilván a pozitív teszt utánra gondolok.. kicsit félek ugyanis kb semmi tünetem nincs kis has szurka, mellbimbó érzékenység de maga a mellem nem érzékenyek illetve nagyon sürün éhes vagyok.
Kb 5hetes kismama vagyok.
A rosszullétek, majd később jelentkeznek.
Most még szinte csak késik a menses.
Én is tünetmentesen élem a mindennapokat. A melleim érzékenyek, de tényleg csak minimálisan. Voltak éhség rohamaim, de az a várandós vitamin miatt volt. Váltottam és el is múlt. Van akinek később jelentkeznek a tünetek illetve olyan is van, aki teljesen tünetmentes a terhesség végéig. Mostmár nem aggódom emiatt, inkább örülök, sőt bízom benne, hogy a végéig így is marad. :)
9+6 hetes terhes vagyok.
Boldog babavárást neked.
Nekem sincs tünetem, csak a mellfeszülés, de már az se minden nap, meg délutánonként aluszékonyság (a kocsiban is el tudok aludni). Pedig a mensit világ életemben nagyon rosszul viseltem, az első három nap minden hónapban egy rémálom volt, úgyhogy arra számítottam, hogy majd a terhesség is meg fog viselni, de meglepő módon, nem. 😊
10+5 hkm
Nekem, míg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig random szédülés pár pillanatra.
Hányinger jott ram, de nem volt eredménye.
Majd a mellem olyan durván fájt, hogy mikor fordultam alvás kozben az egyik oldalamról a másikra, felkeltem jajgatva.
Utána teszteltem pozitívat.
Szédülés, hányinger elmúlt rá pár napra.
A mellfajfalom megmaradt kb.10.hétig.
Utána semmi bajom nem volt, terhesség vege fele savasodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!