Hogy fekszik vajon a baba a pocakban, ha úgy nyomja ki magát, hogy jobb és bal oldalon is lesz két kemény "pukli"?
Figyelt kérdés
A 29. hétben vagyok, utoljára a 26-on voltam uh-n, akkor jobb oldalon volt a háta, balra a lábai, lefelé a feje, felfelé a feneke. Azóta sokfelé pöröghetett már és sokszor kinyomja magát jobbra és balra is egy időben, úgy, hogy olyan, mintha egy szívecske lenne a hasamban. :) Jobb és bal oldalon két nagy kerek kemény hupli, középen meg puha. De közben meg lent is kaparászik sokszor a bugyivonalamnál. Jövő héten megyek megint uh-ra, de kíváncsi lennék, vajon hogy feküdhet, ha ilyeneket csinál. :)2020. okt. 27. 16:22
1/2 A kérdező kommentje:
Úgy értem a jobbra és balrát, hogy jobbra és balra fent, tehát a hasam tetején, mondjuk úgy, hogy mindkét cicim vonalában kemény hupli van, de a kettő között puha.
2020. okt. 27. 16:29
2/2 anonim válasza:
Szerintem az a két lába. Lent meg a kezeivel kaparászik. Nekem is fejvégű fekvésben van és olyan kaparászás szerű érzést én is sokszor érzek lent. Amúgy össze-vissza mocorognak, néha nehéz megállapítani, mi hol van. :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!