Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek,3éves a fiam,10...

Mit tennétek,3éves a fiam,10 hós a lányom, ismét terhes vagyok? Spirálom van, plusz szoptatok ezerrel, és nem terveztünk 3 gyereket, se anyagilag se máshogy.

Figyelt kérdés
Semmi segítségem a gyerekek mellé, a férjem látástól vakulásig melózik, alig segít a gyerekek körül. A kicsi nagyrészt szopik még mindig inkább csak kóstolgat rendes ételekből.Tudom csúnyán hangzik hisz más megőrülne egy babáért, de hogy lehetek ilyen peches?
2010. aug. 9. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetetnem el.Az abortuszt sokkal nehezebb tulelni mint megszulni a babat.

Ha mar ennyire jonni akart.Nem lesz konnyu de evrol evre konnyebbe valik.

3 gyerekes pocakos anyuka.

2010. aug. 9. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

hát azért én elég sok 0,1 %-ról hallok mostanában!

a barátnőm is így lett terhes, ráadásul neki a 2 éves fia genetikai eredetű betegségben szenved, gyakorlatilag magatehetetlen, szóval nemigen akartak gyereket ők sem. de megtartották, neki is ugyanezt mondta a doki, mint neked, hogy ha nem lesz baj a spirál eltávolítása után pár nappal, akkor egészséges a magzat, legalábbis nem károsodott a spirál és a beavatkozás miatt. szerencsére nekik a kicsi egészséges lett.

én biztosan megtartanám a helyedben, ő egy kis ajándék a ti életetekben!

kitartás!

2010. aug. 9. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha úgy döntesz, hogy nem tartod meg, amit maximálisan megértek egyébként, akkor ne nehezítsd az életed azzal, hogy túlságosan sokat gondolsz erre a terhességre. Ne ábrándozz, hgy milyen lenne, ha megszületne, kislány, vagy kisfiú, stb..talán így könnyebb lesz.
2010. aug. 9. 19:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a megértést. Holnap megyünk eltávolíttatni a spirált és megtartjuk a babát, nem lennék rá képes hogy lemondjak róla...:(( Fogalmam sincs hogy lesz tovább...Minden jót mindenkinek!
2010. aug. 10. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bátor döntés! Gratulálok!
2010. aug. 10. 17:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó szülők vagytok, és tiszteletre méltó a döntésetek.

Biztos vagyok benne, hogy megbirkóztok majd az esetleges nehézségekkel.

Már most a legjobbat adjátok a Kisbabátoknak.........az élet.

Írom ezt úgy, hogy én is azt tanácsoltam Neked (bár fájó szívvel) hogy talán jobb lenne nem megtartani a Picit.

Minden rendben lesz.

Kívánok Nektek minden jót, problémamentes terhességet, és csodálatos éveket a nagy családotokhoz.

2010. aug. 10. 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,de jo!Annyira orulok hogy igy dontottel.
2010. aug. 11. 09:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Gratula!Ne félj,biztosan megoldod!
2010. aug. 11. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már nagyon régen írtam erre az oldalra, de a kérdésed nagyon megindító!

Éppen szeptemberben lesz 1,5 éve, hogy mi küzdünk a babáért, már egy vetélésen túl vagyok, szóval, ha nagyon finomat akarok fogalmazni "egy kicsit szerencsétlen" vagyok Hozzád képest... NAGYON ÖRÜLÖK? HOGY ÍGY DÖNTÖTTETEK!!!!!!!!!!!!!!!! És abban is biztos vagyok, hogy az élet meg fogja hálálni Nektek, hogy ilyen bátrak vgytok!!! Tiszta szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!!! És kérlek, ne feletsd el, hogy "MINDENKI AZT KAPJA VISSZA, AMIT AD"!!!!! És ha Te küzdesz, akkor ezért meglesz a "jutalom"! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. aug. 11. 12:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a bátorítást, remélem én is hogy valami feladata lesz a legkisebbünknek amiért ennyire jönni akart. (tenném hozzá hogy a fiamra sokat vártunk mire sikerült...)

Addig is ezerrel keressük a lehetőséget,hogy ki és hogyan tudna besegíteni majd néha néha rokonság nagyszülők híján.

Szép napokat mindenkinek!

2010. aug. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!