Magnéziummal kapcsolatban? 7 hetes vagyok. Bővebben lent
Én a Naturland termék magnéziumját szedtem 3x2. Az elfogyott utána átálltam a magne B6-ra 3x1-et szedek. Szerintem teljesen mindegy milyen magnéziumot szedsz, csak legyen magnézium bevitel.
31 hetes
Szia!
A lényeg a hatóanyag mennyisége. Azaz, amit be kell vinned naponta.
Ha bemész egy gyógyszertárba, és megmondod a gyógyszerésznek: "Eddig magnerotot szedtél, 3*1-et az orvos utasítására, de szeretnél béresre áttérni, abból mennyit kéne szedjél?" akkor fog tudni segíteni.
De NE asszisztenssel beszélj, hanem gyógyszerésszel!
Az én párom is az, mondjuk nekem magnerotot hozott (mert szerinte ez a legjobb), de nekem szerencsére semmi bajom tőle. :)
Boldog babavárást! :)
13 h kismami
A béres lehet 250 mg, a magnerot viszont 500mg-s! Ebből 32 mg a "tiszta" magnézium tablettánként.
Megnéztem a béres betegtájékoztatóját is, de ott nincs feltüntetve ugyanez. (Bár csak itt, a neten tudtam belenézni :S)
Ezért írtam, h a gyógyszerész tud segíteni, abból mennyi kell. (Olvastam, hogy mennyit szedtél, csak példának írtam a kérdést, mivel én sem szeretem, ha a számba rágják.) Akkor ne 3*1-et mondj, hanem 3*2-t! ;)
A lényeg marad a hatóanyag!
Boldogságokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!