5 hetes terhességet csak hüvelyi ultrahangon láthat meg az orvos?
Figyelt kérdés
Pénteken teszteltem pozitívat. Múlt héten valamikorra nem vártam.2010. aug. 9. 10:53
11/15 anonim válasza:
Hát én 4 5 hetes voltam mikor voltam dokinál, más miatt ... és hüvelyin nem látta, csak rá egy 3 hétre!
Mikor felhivtam hogy pozi a teszt az nem lehet mert 3 hete nem látta...mondom tartom a kezembe a két pozi tesztet...:)! Jöjjön be majd meglátjuk...!:) Bementem és megláttuk:)!
Üdv 30 hetes pocis
12/15 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Hasi ultrahangon nézte meg és csak annyit látott, hogy megvastagodott az endometrium. Pénteken kell visszamennem.
2010. aug. 9. 13:49
13/15 anonim válasza:
Kerek 5 hetesen látszott hasin a 9mm-es petezsák. A fogantatás és a terhesség kora tuti nálam. 4 hetesen még csak hüvelyin épphogy látszott.
Szerintem később volt peteérésed!
14/15 A kérdező kommentje:
Eléggé aggódom, hogy nem látta. Nektek volt valami tünet ekkor már? Ilyen korán, mikor még csak teszt mutatta ki? Nekem tegnapig volt olyan furi érzés a hasamban, de tegnap este óta nincs.
2010. aug. 10. 06:10
15/15 A kérdező kommentje:
Szerdán 15 mm-es volt a petezsák, benne embriócsomóval, és hasin látta már :-)
2010. aug. 23. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!