5 hetes terhességet csak hüvelyi ultrahangon láthat meg az orvos?
Nem tudom, hogy azért kérdezted-e, mert félsz a hüvelyi uh-tól, mindenesetre azért én leírom, hogy nem kell tőle félni. Nem fáj, és sokkal jobban látszik rajta minden ilyen korai terhességnél, mint a hasin.
Nálam speciel úgy volt, hogy felfeküdtem az ágyra, a doki mellettem ült, letakart egy kendővel, és oda sem nézve bedugta az uh-t, és kész. Szóval ne félj, ha esetleg ez volt az ok.
Egészséges terhességet, könnyű szülést Neked!
Hajjaj, lesznek ennél még bőven kellemetlenebb dolgok is a terhesség alatt a dokinál! :)
Meg gondolj bele, a szülésnél ki leszünk terítve. Széttett lábakkal fekszünk majd idegenek előtt. :)) Próbálok viccesen hozzáállni, de biztos az sem lesz kellemes. Mert még én is csak előtte vagyok.
37 hetes kismama
Persze, igazad van kedves utolsó válaszoló. Remélem, hogy leszek én is 37 hetes :-)
Sajnos tavaly már elvesztettem egy picit 7 hetesen. Úgyhogy félek, hogy majd a petezsákban lesz-e embrió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!