Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhességet csak...

5 hetes terhességet csak hüvelyi ultrahangon láthat meg az orvos?

Figyelt kérdés
Pénteken teszteltem pozitívat. Múlt héten valamikorra nem vártam.
2010. aug. 9. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak hüvelyin. Illetve kitapintható, hogy megnagyobbodott a méhed. De ha nem akarsz csalódni, akkor várj még 1-2 hetet, és akkor nem csak a petezsák lesz, hanem már szívhang is.
2010. aug. 9. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem sima uh-on már látta a petezsákot. Az uh számításai szerint 4 hetes és 4 napos voltam akkor. Nekem csak egyszer volt hüvelyi ultrahangom, a 9. héten, amúgy többször nem.
2010. aug. 9. 10:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor ezek szerint előfordulhat, hogy már látni fogják a petezsákot hasin is.
2010. aug. 9. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasin is látta/láttuk a 8 mm-es petezsákot 5 hetesen.
2010. aug. 9. 11:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Délben megyek dokihoz, remélem hasin látni fogja :-)
2010. aug. 9. 11:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy azért kérdezted-e, mert félsz a hüvelyi uh-tól, mindenesetre azért én leírom, hogy nem kell tőle félni. Nem fáj, és sokkal jobban látszik rajta minden ilyen korai terhességnél, mint a hasin.

Nálam speciel úgy volt, hogy felfeküdtem az ágyra, a doki mellettem ült, letakart egy kendővel, és oda sem nézve bedugta az uh-t, és kész. Szóval ne félj, ha esetleg ez volt az ok.

Egészséges terhességet, könnyű szülést Neked!

2010. aug. 9. 11:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja, és úgysem Te döntöd el! :)
2010. aug. 9. 11:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Már volt hüvelyi ultrahangom. Tudom, hogy nem fáj, csak olyan kellemetlen levetkőzni. Jobb lenne, ha hasin látná. Habár tudom, hogy nem én döntök :-)
2010. aug. 9. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Hajjaj, lesznek ennél még bőven kellemetlenebb dolgok is a terhesség alatt a dokinál! :)

Meg gondolj bele, a szülésnél ki leszünk terítve. Széttett lábakkal fekszünk majd idegenek előtt. :)) Próbálok viccesen hozzáállni, de biztos az sem lesz kellemes. Mert még én is csak előtte vagyok.

37 hetes kismama

2010. aug. 9. 11:24
 10/15 A kérdező kommentje:

Persze, igazad van kedves utolsó válaszoló. Remélem, hogy leszek én is 37 hetes :-)

Sajnos tavaly már elvesztettem egy picit 7 hetesen. Úgyhogy félek, hogy majd a petezsákban lesz-e embrió.

2010. aug. 9. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!