Hogy mondanátok el,a felnőtt gyermeknek,kamasz gyermekeiteknek ha jön a kisteso,vagy kistesok?
Nem az volt a kérdés vállalsz-e babát ha felnőtt gyereked lesz. Imádom az ilyen arctalan bu...kat.
Mi lányunk 12 éves volt mikor kistesó érkezett, ő már azért kamasznak számít. Egy régi irományát adtam a kezébe amin az szerepelt, hogy minden vágya egy kistestvér. Mondtam neki ,hogy teljesül a vágya. Nagy volt az öröm, még sírt is.
Nem az volt a kérdés hogy volt e síràs, rívàs.
Sosem lesznek olyan testvérek mint akik együtt nőnek fel
Qrva unalmas már ez a csak a kis korkülönbség a jó duma. Nem egy testvérpárt ismerek, a rokonságban is, ahol maximum 2 év korkülönbséggel a testvérek gyűlölik egymást. Együtt nőnek, nőttek fel, de hogyan. Reggeltől estig marakodva, verekedve, rivalizálva, hisztizve. A minimum 5 év korkülönbséges tesók meg milyen szépen elvannak. 12 év ellenére is. Pedig sok ilyen van a környezetemben. Magam is olyan családban nőttem fel, ahol nem 2 évente születtünk. Köszönjük szépen, csodás a kapcsolatunk egymással.
Nyilván mindkét esetre van ellenpélda is, hiszen sokat számít a nevelés, mennyire kivételznek a szülők és a gyerekek személyisége. Cseszheted a ma divatos 1-2 év korkülönbséget, ha tűz és víz él együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!