Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik mar voltak varandosak,...

Akik mar voltak varandosak, szultek, vaaszolnatok par kerdesre?

Figyelt kérdés
Elso baba, kb. 1 honap van vissza mar csak. Most kezdett am igazan nehezedni a dolog, probalok tobbet pihenni,neha reggelente alig birok kimaszni az agybol, borzalmas faradt vagyok, pedig szedem a vasat, vitaminokat is. Egyeb furcsasagok amik kb 1 hete tartanak: kez es labfej zsibbadas(probalom naponta atmozgatni,keringest javitani),talp es labujjak fajdalma(mintha vegig tancoltam volna egy lakodalmat),arc puffadas, enyhe menzi gorcsok-joslok? derekfajassal(par mp csak, elmulik magatol) hig szeklet(eddig szorulas volt),kevesbe aktiv magzat(a durva akrobatikus mutatvanyok helyett kisebb, finomabb mozgasok). Bocsi, ha hosszu lett, csak tapasztalatokra lennek kivancsi, ki mit erzett a finish ben, ezek normalisak, ugye? Vernyomasom, vizelet, mehszaj ertek normalis volt 1 hete, kisfiunk 2500 grammos lehetett akkor a doki szerint (34+4 hetesen) 1 het mulva esedekes az 1. NST. Koszi, ha valaszolsz.
2020. okt. 20. 05:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Zsibbadás általában alagút szindróma okozza. Terhesség alatt nagyon sokaknak kialakul.

Vizesedés nos ez is normális.

A híg széklet is normális, általában a szervezet szülés előtt "pucolódik".

Az enyhe menzi szerű görcsök is teljesen normális. Készül a szervezeted a szülésre.

A babának meg ilyenkor már kevés a helye, többet alszik.

2020. okt. 20. 06:02
 2/2 anonim ***** válasza:
57%

Szia! Nekem nem volt semmi ilyesmi, viszont gyakorlatilag minden normális vérzést és erős görcsöt leszámítva. Nekem az elején sem volt rosszullétem egyik gyerkőccel sem. 😊

Már nincs sok hátra és hidd el, megéri. Bármit megér!

2020. okt. 20. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!