Mikor érdemes 4D-s uh-ra menni? Vasárnap kezdem a 18. hetet.
nekem a 20 hét előtt javasoltál,én a 34 héten mentem!Annyi a különbség,hogy 20 hét előtt még egyben látod az ultrahangon,mig később már nagy lesz!
De bármikor mehetsz!
40 hetes kismami
16. héten voltunk, felejthetetlen élmény volt!!! meg is mondták a nemét..azota még kétszer voltunk...:)
39.hetes kismama
Mi 25 hetesen voltunk! Én úgy érzem érdemes volt addig várni! Nagyon szépen látszódott a pofija, már szép kerek, formás volt! :)
32 hetes kismama
27. hetet kezdtem,még nem voltam.
Azt hiszem még vàrok2-3 hetet.
A dokim is mindig azt mondja,minél több hét telik el,annàl szebbet lehet làtni az ultrahangon.
Nekem 20 hetesen a doki még nem ajánlotta, mondván még nem látszik ugysem tisztán csak később és akkor sem sikerül mindig a legjobban, mutatott is példának egy pár képet, hogy lássam a különbséget. Engem meggyőzött de bármikor szívesen megnézném.
22hetes terhes anyuka
Én azt olvastam az egyik 4D-s uh weblapján, hogy a legszebb képek 25-30 héten készülnek! Én biztos nem bírom ki addig, kb. 20 hetesen szeretnék elmenni!
Üdv: 13 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!