Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorterhelésre kell vinnem...

Cukorterhelésre kell vinnem valamit?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de ott adják a cukros vizet, vagy nekem kell vinnem?
2020. okt. 13. 16:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezz rá, valószínűleg igen!

Engem elzavartak első körben, mert a patikában kell megvenni a kimért szőlőcukrot, és nem volt jó az általam kimért, szintén patikai tisztaságú szőlőcukor, pedig az egyik nővér még ismert is és tudja, hogy szakmabeli vagyok, ergo tényleg szőlőcukor van nálam... Na mindegy, a vírushelyzet miatt azt sem engedték, hogy gyorsan elugorjak a szembe(!) lévő patikába, mert az már "késő" a cukorterheléshez :D Szóval legyél résen.

2020. okt. 13. 16:55
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Saját bögrét és citromlevet kellet vinnem.
2020. okt. 13. 16:56
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk nem kell vinni. Kérdezd meg, de szerintem szóltak volna, ha kellene.
2020. okt. 13. 16:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 13. 16:59
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk receptre ki kellett váltani a szőlőcukrot. Itthon kevertem be citrommal a lét.
2020. okt. 13. 17:02
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk nem kellett vinni, de elfelejtettem előre megkérdezni, így vittem gyógyszertárban kimértet. Nem fogadták el, csak azt, ami náluk volt. Az hogy citromot vagy citromlevet engednek e, az is változó, érdemes rákérdezni.
2020. okt. 13. 17:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Én kaptam rá receptet és vittem, de ha nem viszek adnak (Veszprém)
2020. okt. 13. 17:18
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ez nem kötelező vizsgálat...
2020. okt. 13. 20:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Mivel apukám cukorbeteg nekem kötelező.
2020. okt. 13. 20:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Zacskót 😄 Viccen kívül, nekem nagyon jól jött, mikor a kórház közepén hirtelen visszajött az összes cukros lötty. Amúgy vinni nem kellett semmit, azt meg külön mondták, hogy citromlevet nem lehet tenni bele.
2020. okt. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!