Létezik olyan, hogy az agyban dől el az, hogy valakinek
megmarad-e a babája?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van olyan, hogy valaki nem akar babát, de becsúszik és még nagyon korai időszakban el is vetél (mondjuk az első menstruáció idején, amikor még csak beágyazódott, esetleg nincs is tudomása arról, hogy babát várt). Lehet annyira nem akarni, hogy ezt megérezze a pici és ne tapadjon meg rendesen vagy "elmeneküljön"? Létezhet ilyen agyban eldőlő abortusz? Ne értsetek félre, elméleti kérdés, az 5 hónaposom itt játszik mellettem, soha nem fordult meg a fejünkben, hogy ne akarnánk, sőt, csak elgondolkodtam.
2008. nov. 28. 15:08
1/8 anonim válasza:
Hááát, ez fogós kérdés. Talán az igen felé hajlok.
Nekem egy hónapja volt egy vetélésem, nagyon szerettem volna a babát. De mivel a második terhességem alatt rengeteg probléma felmerült, folyton akarva-akaratlanul az járt a frjemben, hogy jaj, nehogy probléma legyen, nehogy megint feküdnöm kelljen hónapokat, nehogy kórházba kelljen mennem mert akkor mi lesz itthon a kisebbikkel...? Ráadásul nem csak velem, hanem a babával is adódtak gondok a fiamnál, ettől is nagyon féltem.
Aztán a pocaklakó sajnos itt hagyott minket. Kezdem azt gondolni, hogy a negatív gondolatok tényleg bevonzzák a bajt, mert stresszhormonokat termelnek. Talán ezért.
2008. nov. 28. 15:14
2/8 anonim válasza:
frjemben=fejemben
bocsi
2008. nov. 28. 15:15
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, nem akartam rossz emlékeket felhánytorgatni, csak kiváncsiságból kérdeztem. Biztos vagyok benne, hogy a következőnél minden rendben lesz és már Te is "tapasztaltabban" tudod végigvinni a terhességet. ;-)
2008. nov. 28. 15:31
4/8 anonim válasza:
Szerintem létezik ilyen, sok minden a fejben dől el, csak sokszor a tudatunk alatt! gondolom, hogy azért a szervezetre hatással van, ha te azt gondolod, nem kell ez a baba!!! Már csak azért is, mivel a szervezeted is eleinte idegen betolakodóként érzékeli a piciny lényt, és ugye előfordul, hogy ellenanyagot is termel, ami a vetélést okozhat. Bár sokszor a korai vetéléseknek, úgy 5-6. héten valamiféle fejlődési rendellenesség áll a hátterében. Ezeket nem is tudják megmagyarázni aztán orvosilag. Egyébként a nagyon akarás is kiválthat olyan hatást, mint a nem akarás! Érdekes a kérdésed! Mármint elgondolkodtató!!
2008. nov. 28. 15:42
5/8 anonim válasza:
Szerintem is létezik ilyen.
Sajnos nekem is volt egy vetélésem és azt gondolom,szegény kicsi babám azért lett angyalka,mert én nagyon megilyedtem még sírtam is mert nem tudtam összeegyeztetni hirtelen.Amikor pedig már megnyugodtam elment.
Hála istennek azóta újra babát várok és ŐT nagyon akarom azt érzi Ö is és jól vagyunk.
Üvd
2008. nov. 28. 15:47
6/8 A kérdező kommentje:
;-)))
2008. nov. 28. 16:02
7/8 anonim válasza:
Az agy az úr, az irányít mindent!
Sok köze van hozzá!
(persze nem mindig az van, amit akarunk, de sokmindent befolyásolhat néha)
2008. nov. 28. 19:18
8/8 anonim válasza:
Biztosan működik a vonzás törvénye, ha hisznek benn, ha nem. Szóval csak pozitívan mindent:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!