Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek kevés magzatvíz mellett...

Akinek kevés magzatvíz mellett picike babája (IUGR) született, annak a második terhesség hogy alakult?

Figyelt kérdés

Kisfiammal az utolsó 3 hónapot kórházban töltöttem, minden nap infúziót kaptam. Szerencsére egészséges (de pici) babám született a 35. Heten 1840 grammal. A problémát a 18. Héten vették észre. Nem tudták megmondani mi okozta.

Most újra babát várok és a 15. Heten járok. Ahogy telik az idő egyre jobban félek, hogy megismétlődik. Ha van itt olyan aki hasonló problémával küzdött légyszíves írja le a tapasztalatait. Orvos szerint nem szokott ismétlődni, de én a kórházban találkoztam olyan anyukával akinél a 2. baba is pici lett. Neki viszont nem volt baja a magzatvíz mennyiségével.

#magzatvíz #IUGR #oligohydramnion
2020. okt. 3. 17:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Harmadik kislányunk 45 cm és 2790 g született. Nála bent töltöttem az utolsó 3 hetet a kórházban, megkeveslett magzatvízzel, és alig 2 kg saccolta 4 különböző orvos, köztük az enyém is. Teljesen egészséges.
2022. júl. 14. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!