Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. -ik hétbe léptem. Ha...

36. -ik hétbe léptem. Ha állok vagy megyek 5 percnél többet akkor nagyon keményedek. Mitől vagy miért lehet? Arról nem is beszélve hogy rengeteget pisilek. Nem sokat, RENGETEGET!

Figyelt kérdés
második gyermekem várom és kedden mondta a dokim hogy kinyílt a méhszájam de nincs jelentősége.azt is hozzátette hogy ne féljek mert nem fogom túlhordani a terhességem.dec.28-ra vagyok kiírva.én azért még szeretném kihúzni max 3 hétig
2008. nov. 28. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem kb. 1 hónapja van ez, hogy a menéstől/állástól bizonyos idő után keményedek, sőt estére már menni is alig tudok (még akkor is, ha egész nap csak pihentem) úgy nyom alul a baba feje, minden lépésnél azt hiszem, hogy ki akar jönni. A rengeteg pisilés nekem is kb. a 36. héttől van és igen, nekem épp akkor nyílt ki a méhszáj egy ujjnyira (C2100).

Azt honnan tudja előre a dokid, hogy nem fogod túlhordani??? Csak mert az első babánál nekem már a 36. héten mondták (akkor volt C2111), hogy a 38. hét után már bármikor lehet baba, és egyéb tünetek is voltak, mégis túlhordtam egy héttel! Szóval ezek után tényleg kíváncsi volnék, hogy vannak-e konkrét és megbízható jelei, hogy nem fogja egy kismama túlhordani a babáját. 38 hetes

2008. nov. 28. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
az első babámat 38. hét befejeztével szültem és amikor kérdeztem hogy a második tényleg előbb jön-e akkor azt mondta hogy nem törvényszerű.a dokim annyit mondott(és hidd el nagy koponya)ugyanúgy fog jönni a második is.csak bízom benne hogy így is lesz.
2008. nov. 28. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:
azt még hozzáteszem hogy az én picikém még seggel van lefelé
2008. nov. 28. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!