Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől görcsölök?

Mitől görcsölök?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok es ejszakas voltam meloba, es elkezdett gorcsolni az alhasam. Haza terve probaltam wczni, de utana is nagyon fajt. Gondoltam alszok egy jot es jobb lesz. Hat nem lett jobb meg mindig gorcsolok! Ilyen menstruacios gorcsoknek mondanam!

Ez ilyenkor elofordul? Vagy lehet baj is?

2020. okt. 1. 15:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

"ejszakas voltam meloba"

Ez törvényileg tilos, nem véletlenül!

2020. okt. 1. 16:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hátad, derekad fáj? Szedtél be magnéziumot és attól sem javult? Ha mindenre igennel válaszoltál, akkor futás az ügyeletre.
2020. okt. 1. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Doki!
2020. okt. 1. 16:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
És nem rohantál még kórházba? Gondolom nem szeretnél vetélni..
2020. okt. 1. 16:44
 5/19 A kérdező kommentje:

Torvenyileg tilos az ejszakazas miert? Nem tudtam

Hatam derekam mindig faj... az elmult 3 napban durvult a fajdalom. Magneziumot most vettem be.

Hat nem rohantam mert nem tudom hogy ez mennyire baj.

Olvastam hogy no a poci es amiatt is fajhat :/

2020. okt. 1. 17:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, de valószínűleg a Te esetedben az éjszakai munka a gond.. Én nem várnék bemennék a kórházba. Elkezdhetsz kinyílni. Beindulhat a szülés.
2020. okt. 1. 17:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Verezni nem verzek
2020. okt. 1. 17:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kórház.
2020. okt. 1. 17:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen jártam orvoshoz, mégis egyik reggel görcsölni kezdtem vérzés nélkül. Nem gondoltam semmi rosszra, mert a 26 hetet tapostam. Mire kb 3-4 órára rá eljutottam orvoshoz már 3 ujjnyira nyitva voltam és nem tudták megállítani. Sürgősségi császár lett és a gyerekem nem sokkal később meghalt. Ezt akarod???
2020. okt. 1. 18:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vasárnap óta vagyok kórházban. 27.hetet taposom. Vasárnap hajnalban elmentem wc majd elkezdtem vérezni. Nem találták az okát, zárt méhszáj jó lepény. Hétfő este megint elkezdtem vérezni minden görcs nélkül kb 3 perc alatt kitágult a külső és a középső méhszáj..

Tegnap 12 heti uhra érkezett a szobatárs. Uh után elkezdett görcsölgetni. Estére elvetélt.

Inkább nézzenek meg feleslegesen mint 1x sem és baj van. Persze szíved joga azt csinálni amit akarsz. De gondolom oka van annak hogy feltetted a kérdést..

6# voltam.

2020. okt. 1. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!