Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol van egy olyan hely ahol...

Hol van egy olyan hely ahol 33 hetesen szilveszterezhetek a párommal?

Figyelt kérdés

Olcsobb helyre lennék kiváncsi, ahol nincs dohányzás és a zene se olyan hangos.

Bálra gondoltam, valami olyasmira...

2008. nov. 28. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Otthon tuti báli hangulatot lehet teremteni egy 33 hetes kismama részére. Tuti nem lesz dohány sem, a zene is kellemes:)

2008. nov. 28. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehetne! Csak a baj az, hogy anyósékkal lakunk. :( Így már azt se csinálhatnánk amit szeretnénk.
2008. nov. 28. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 33 hetes leszek szilveszterkor. Mi otthon maradunk, igaz, nem anyósékkal lakunk. Szerintem házibuli lenne az ideális most nektek, néhány baráttal, akik tudják, hogy kismama vagy, és ehhez méltóan viselkednek.

Olyan bál, ahol nem hangos a zene és nem is dohányoznak, az csak valami nyugdíjas klub-féle rendezvény lehet. Gondolom, oda nem vágysz...

2008. nov. 28. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Háát nem! :D

Úgy lett volna, hogy elmennek szilveszterezni, most meg visszamondták. :(

Peddig én meg szervezkedni akkartam volna! Mindíg ezt csinálják!

2008. nov. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!