Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy terhes vagyok?

Lehetséges,hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Akkor leírom az elejéről!

Agusztus 30. volt az együttlét,természetesen nem védekeztünk. Később visszaszámoltam és ovulációm volt akkor. Az utolsó menstruácio agusztus 18ig tartott.

Eddig még nem jött meg, nem is érzem semmi jelét.

Viszont émelygek,fáradékony vagyok, a mellem megduzadt és kisse érzékeny. Csináltam terhességi tesztet kb. 6db ot dm ben vettem az otthoni terhessegi teszt nevut. Illetve xepil kicsi zold ket darabost (sima csík ) . -negatív lett mind. Ma voltam orvosnal elküldött laborba, vizelet mintaval hétfőre. Kedden tudjuk meg az eredményt. Nem tudom h Milyen ez a hivatalos terhességi teszt, ez is kimutatja majd hogy -negatív? Csodálkoztam hogy miert nem.vervetelre kküldött Rengeteget olvastam, olyan is lehetséges h egész terhesség alatt negatív a teszt. Nem tudom mi lesz, nagyon izgatott vagyok. Szeretnénk megtartani természetesen.

2020. szept. 30. 20:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
Végtelen hülyeségre vall, és akkor még finom voltam, hogy gyereket tervezel valakivel, akivel összesen 4x feküdtél le, és most vesztetted el a szüzességed. Nyilván nem éltek együtt évek óta, gyanítom nagyon fiatalok is vagytok..
2020. okt. 1. 05:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy eddig pontos volt, mostmár nem az. Történhet egy hormonfelborulás egyik hónapról a másikra..
2020. okt. 1. 05:52
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! :)

Illetve a válaszokat.

Nem, nem vagyok 13 éves.

20 leszek decemberbe.

Igen én úgy érzem hogy tőle szeretnék, illetve o is tolem.

Nem tudom miert kell le hülyézni én senkit nem bántottam. Ha igy g9nd9lod, tartsd magadba, ez az oldal nem errol szól.

Mindent leirtam reszletesen,a valaszok erdekeben ennyi, erre le hulyezel hat koszi

Megegyszer koszonom mindenkinek! :))))

2020. okt. 1. 08:09
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Ez az oldal pont arrol szól hogy elmondjuk a véleményünket mégha neked nem is feltétlenült tetszik...
2020. okt. 1. 17:15
 25/25 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2020. okt. 1. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!