Tegnap este 11. Dpo erős hasi görcsöm volt, ma reggel a toilet papíron pici barna folt, azóta semmi. Bábáskodik lehetek? Vagy meg fog jönni?
Szerintem ez mensi előjele..Bár még bármi lehet ebből:) a terhességi tünetek és a pms tünetek ilyenkor még szinte megkülönböztethetetlenek.. De a barnázás ha baba is van a dologban progeszteron hiányra utalhat ami nem túl jó de orvosolható..
A legjobbakat kívánom!
Annak hamarabb kellett volna lennie de az is nagyon nagyon ritka ha valaki érzi a beágyazódását☺️ Türelem!
Ha nagyon kíváncsi vagy csinálj esetleg egy 10-es érzékenységű tesztet, a 12. dpon az valószínűleg már kimutatná ha pontosan tudod mikor volt ovud☺️
1-es voltam
Drukkolok drága Kérdező, majd reggel írj, hogy mi a helyzet veled☺️
2-es
Csináltam reggel tesztet, negativ🙁
Azután rögtön azt hittem megjött... rózsaszín folt volt.... azóta meg megint semmi....sem rózsaszín, sem barna, sem mensi....
13.dpon vagyok....
nem értem mi lehet, ezen idegeskedem egész nap 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!