Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti mióma esetén...

Terhesség alatti mióma esetén nektek mit javasolt az orvos?

Figyelt kérdés
Múlt héten derült ki a 12 hetes UH-n , hogy 3 cm-es miómám van, ott ahol a lepény tapad és befelé nő. Volt ilyen valakinek? Hogy végződött a terhesség? A fekvés használhat?
2010. aug. 7. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyukàmnak van miomája, igaz ő nem terhes, de ha menstruál nagyon vérzik, és közte is bevérzik. 2 éve van neki, de még két barátnőjének is. Néha fáj neki, kaparásra kéne elmennie de nem mer, halogatja. A mioma is nő mindig 1-1 centit, de gondolom elfér mellette bőven majd a baba, és szülés után belül kitisztítanak, gondolom azt is kikaparják!
2010. aug. 7. 18:18
 2/2 kriszta pocok ***** válasza:

Szia!

Nekem már az első UH-on észrevette az orvosom, hogy van egy 2,5 cm-es miómám. Nekem nem a lepénynél volt, de nekem is befele nőtt. Szerencsére nem nagyobbodott tovább, már nem is találja a doki. Mondta, hogy valószínű a terhesség hozta ki (hormonváltozás), nincs vele teendő, szülés után vissza fog húzódni, de ha nem, akkor se kell bántani. Nekem vérzést se okozott, bár mondta, hogy ne ijedjek meg ha lesz, mert az attól van, de nem volt, remélem a hátralevő pár hétbe meg már nem okoz problémát.

szia

35+3 hetes km.

2010. aug. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!