Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facelle terhességi teszt...

Facelle terhességi teszt mutat egy nagyon,nagyon halvány második csíkot ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Napokban kéne megjönnie,legkésőbb 29-ig,teszteltem,mert nem fáj a hasam,(fájogatott)de fel vagyok vizesedve és van bő hüvelyváladék,mint szokott. Gumival védekezünk,keveset vagyunk együtt alapból.és sosem szakadt ki a gumi,megnéztük mindig. Az utóbbi idöben gombaellenes hüvelytablettát használtam egy hétig,mert volt egy kis probléma,bár szerintem nem számít semmit. Betegséggel voltam orvosnál,végzett ultrahangot,de nem mondott semmit ezzel kapcsolatban,hogy terhes lennék.Egyszer előfordult,hoy gumi nélkül dugta be,de ki is vette,mellesleg olyan savas voltam akkor,állítólag csípte a párom. Olyan halvány a csík,hogy koncentrálnom kellett,hogy lássam,rózsaszínes??pont ezért vettem észre mert elüt a fehértől.Venni fogok új tesztet holnap szerintem,de nagyon kétségbe vagyok esve mert nem akarok gyereket.
2020. szept. 27. 17:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Ez +.
2020. szept. 27. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyan halvany, de pozitiv.. De lehet kemiai is, ha holnapra, holnaputanra erosodik akkor terhes vagy..
2020. szept. 27. 19:19
 13/27 A kérdező kommentje:

Basszus ez kellemetlen..viszont a kép az tobb mint 5perc utan keszult,eselyes,hogy erosodik,ha felszivja jobban a pisit? Szetszedtem,es az eleje at volt azva az indikatornak.

Holnap tesztelek masikkal,mert en ezt nem tudom elhinni, havi 2szer 3szor van szex es megis becsuszik gumi mellett 🤦🏻‍♀️ ami mellesleg nem volt lyukas,mert megneztuk,es nem szivargott..

2020. szept. 27. 19:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elcsuszott ovud van és a magas lh-t mutatja ki. Szerintem is képtelenség, hogy terhes legyél.
2020. szept. 27. 20:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd hogy alakult. Szorítok!
2020. szept. 27. 20:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van sztem sem lehetsz terhes, nem tudom :/
2020. szept. 27. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Holnap nézd egy reggeli vizeletből
2020. szept. 27. 21:04
 18/27 A kérdező kommentje:
14-es! Mi az a magas lh? Nem úgy van,hogy csak a hcg-t mutatja ki a teszt?
2020. szept. 27. 21:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teszt szokott fals pozi lenni. Nekem is volt ilyen, de sajnos nem vártam babát. Utána nem is vettem többet ebből a fajtából. Prediktort vegyél.
2020. szept. 27. 21:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ciszta okozott pozitív tesztet,de csak ez a fajta mutatta a többi nem.
2020. szept. 27. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!