Két napos késésnél ez megfelelő második csík?
Figyelt kérdés
Az x-epil határozottan erősödött két nap alatt, a facelle viszont szerintem teljesen ugyna olyan mint két napja pedig az ugye érzékenyebb teszt.
2020. febr. 6. 08:10
1/12 anonim válasza:
Teljesen rendben van
Nem krll keresni
Halk gratu
2/12 anonim válasza:
Nekem két napos késésnel ennél halványabb volt.
Gratulálok.
23 hkm
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) alig merem elhinni. Ez a 7. terhességem, eddig csak kémiai volt. Egyszer volt hasonló erőségű sőt akkor erősödtek is a tesztek de már a nemvárt előtt pecsételgettem, és csak 5 nappal az után hogy meg kellett volna jönnie lett hasonló mint ez. Viszont most már 10 nappal ovuláció után pozitív lett a facelle (ilyen korán még soha nem mutatta magát) a digitális clearblue pedig nemvárt előtt egy nappal lett pozitív 1-2 hetet mutatva
2020. febr. 6. 08:25
4/12 A kérdező kommentje:
Remélem ezúttal rendesen megtapadt :))) a kémiainál soha nem voltak ilyen tesztjeim azokon csak én láttam a csíkot :)))
2020. febr. 6. 08:27
5/12 anonim válasza:
Nyugi és ne tesztelj többet! :)
Két hét múlva doki, nagyon szurkolok! :)
6/12 anonim válasza:
Nemvárt napján ilyen volt 25ös tesztel. Már 14 hetes vagyok.
Szerintem nálad is oké lesz. Ne tesztelj többet, menj majd dokihoz. Én a teszt után 2 héttel mentem és volt szívhang.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) 24-én megyek orvoshoz előbb nem is lett volna neki időpontja addig meg hagy fejlődjön csak odabent a kicsikém ☺️
2020. febr. 6. 12:32
9/12 A kérdező kommentje:
Ma dèlutáni teszt! Teljesen nyugodt vagyok ☺️☺️☺️
Az a helyzet, hogy annyi negativ tesztet lattam mar, hogy nem gyozok gyonyorkodni a pozitivakban
2020. febr. 6. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!