Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hétben folyásom van....

38. hétben folyásom van. Tényleg nincs gond?

Figyelt kérdés
A 36. heti kenet negatív, de néhány napja bő folyásom lett, aminek sárgás, néha halvány zöldes színe van. Tegnap emiatt elmentem dokihoz, azt mondta, nem kell vele foglalkozni. Egyébként nincs panaszom, nem viszket, vagy ég és szaga sincs, de hallottam, hogy ezt baci is okozhatja és most félek. Vagy lehet, hogy tényleg ártalmatlan. (már a méhszáj is nyílik. Az vajon okozhatja?) A doki tényleg megnyugtatott, de szükségem lenne a Ti tapasztalataitokra is. Köszönöm!
2008. nov. 28. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a problémám, ha lehet annak mondani. Kb. a harmincadik héttől van ez a jellegű folyás. Nincs semmi más kellemetlen tünetem és kezelést is kaptam rá többször is: kúp, krém, stb..

De nem múlt el. Az orvosom azt mondta, hogy a megváltozott hormonális hatások miatt ez majd a szülés után rendeződik.. Ha a kenet negatív, akkor nincs mit tenni. Különben gondolkodtam, hogy amikor a szülés előtt volt valami problémám ilyen téren, mindíg viszkető érzésem volt, de most egyáltalán nem. Antibiotikumot is kaptam a vizeletemben lévő bacik miatt, tehát annak erre is hatnia kellet volna.

Szóval szerintem ne aggódj!!

36 hetes kismama

2008. nov. 28. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Én végig gombával küzdöttem a terhességem alatt. Semmi tünete nem volt, csak a csúnya folyás.

Aztán a végén elkezdett szivárogni a magzatvíz, amit csak a többedik vizsgálatra vettek észre. Azt mondják, ha gombád van és/vagy arra való szert használsz, befolyásolja a teszt eredményét (van egy lapocska, amit bekennek a váladékkal. Ha magzatvíz szivárog, akkor elszíneződik). És már napok óta szivárgott, csak a kutya nem vette észre! Még jó, h semmi bajunk nem lett, mert az orvosom biztos, ami biztos alapon a terminusom utsó napján befektetett a kórházba. 2 napra rá szültem, a babuci meg kapott antibiotikumot.

Szóval nem akarok ijesztgetni senkit, de alaposan járjatok utána a problémának!

A terhességem közepe táján nekem az SZTK-s orvos keddi napon azt mondta, h semmi gond a folyásommal, teljesen természetes; uazon a héten pénteken a magándoki is megvizsgált, és közölte, h gyönyörű, jól fejlett(!) gombás fertőzésem van! Akkor a másik orvos, akinek nem fizettem, de megvizsgált manuálisan(!), h nem vette ezt észre?! Hiszen már én is tudtam, h vmi nem OK! Uis mosakodáskor észrevettem fehéres darabkákat. Ez még kétszer fordult elő a végéig (kúppal mindig kezelték), mióta megszültem, semmi panaszom sincs és előtte sem volt ilyen soha.

Bmit mond a doki, azért alaposan járjatok utána, ha rám hallgattok!

2008. nov. 28. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én terhességem eleje óta szenvedek vele.Nekem sincs szaga se.Tegnap voltam dokinál.Azt mondta,ha esetleg kinyilik a méhszáj se árthat a babának,szüléskor meg ugyis csinálnak hüvely fertötlenítést.

33.hetes kismama

2008. nov. 28. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Remélem, nem lesz gond. :)
2008. nov. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!