A terhesség alatti vérzés egyértelmű?
Figyelt kérdés
sziasztok!
16 hetes vagyok és hipochonder, amire nemrég kezdtek el kezelni. Most vagyok abban a fázisban, hogy nehéz a valós problémákat elkülöníteni a valótlantól...
Este zuhanyzás közben mintha egy vércsomót láttam volna kijönni, de se a tisztasági betétemen sem a napközben a wc papíron nem volt semmi.
Reggel megnéztem a folyásomat, hogy odanyúltam és sötétebb volt. Megijedtem, hogy vér de megnyugtattam magam. Reggel sem a pizsomámon, sem a wc papíron nem volt semmi
2020. szept. 26. 12:47
1/5 anonim válasza:
Nyugi ha véreznél annak lenne nyoma! Ne paráz ennyire mert nem tesz jót :) tudom mit érzel én is para mai vagyok... kitartás nem lesz baj 😊
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a rendes választ, tudom, hogy sokan kiakadnak rajta :(
2020. szept. 26. 13:13
3/5 anonim válasza:
Nem vérzel. Az tényleg egyértelmű lenne. Ráadásul a vér nagyon színez, ott lenne a nyoma mindenhol! Ez nem valós, megnyugodhatsz! Igyekezz a figyelmed pozitív dolgokra irányítani, nézegess kiságyakat, hordozókat, babaruhákat és csak nyugi!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtattok :) Sajnos azóta van ez, mióta tévesen rákkal "diagnosztizáltak". Akkor tudtam meg, hogy babát várok és egy hét volt az esküvőmig....persze vaklárma volt. Na azóta kórosan félek :(
2020. szept. 26. 13:42
5/5 anonim válasza:
Ez teljesen érthető, nagyon kemény helyzet lehetett!
Remélem, hogy hamarosan elenged benned a feszültség és sikerül örülnöd a várandósságodnak! Hatalmas dolog, és csodaszép lesz a kisbabád! :) Gondolj rá a félelmek helyett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!