Mindenki székrekedéstől szenved, nekem hasmenésem van. Ez normális?
Nekem nem volt gond az eleje óta ezzel,sosem volt székrekedésem,mindig majdhogynem ment a hasam.22.héttől vasat kell szednem,de még ettől sem volt semmi bajom,csak fekete lett a székletem.Sőt nem tudom ez mennyire jó anyagcserének számít,de reggel amikor felkelek először pisi,majd sürgök-forgok egyet és 10percen belül már kell is nagy wc-znem és ez majdnem minden nap,nagyon ritka,hogy nem kell.
szerintem nem gond.De ha gondolod legközelebb említsd ezt meg a dokidnak,vagy ha rosszabb lenne akkor mindenképp szólj.
Szia!
Nekem is hasmenésem van az eleje óta(31. hét), a vas még rá is tett egy lapáttal... Ha elég folyadékot iszol és nem teljesen fekete a székleted(akkor nem szÍvódik fel rendesen)
akkor semmi baj. Tényleg a folyadékbevitel a lényeg!
Igaz, hogy tud ez néha kellemetlen lenni de azt hiszem sokkal- sokkal jobb a sorunk mint azoknak, akik a székrekedéssel és következményeivel küzdenek(aranyér...)
Száz szónak is egy a vége, egyél rendesen és igyál eleget, akkor nem lesz baj:)
Szia
Nekem is a legelejétől hasmenésem van. Szerintem normális. Mindenkire másképp hat a terhesség. Tudom közhely, de nagyon igaz.
13 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!