Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Undorom van mindentől🙈mit...

Undorom van mindentől🙈mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a terhesség első trimeszterében vagyok,9hétben.

2hete olyan szintű undor elkap mindentől hogy az ma lehetetlen.

Nemtudom már mit ehetnék mer mindentől roszul vagyok es szinte mindnet kihányok🙈a hasam korog de étvagyam semmire sincs,és mar rosszul vagyok🙈kinek volt hasonlo?mikor ért veget ez az undor korszak?valami tippek ilyenkor?előre is köszönöm

2020. szept. 24. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem, most vagyok 28 hetes de még tart 🙄😂 szerencsére már nem ilyen durva.

Nem nagyon tudok mit mondani, at kell vészelni. Nekem néhány korty jéghideg kóla sokat segített a hanyingerre. Kitartás!

2020. szept. 24. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Tippem sajnos nincsen, de én is hasonló cipőben járok. 8+6 napos vagyok és az elmúlt két hétben szalámis szendvics, tészta és joghurt ment csak le. Pedig egészségesen akartam táplálkozni, de le kellett mondanom az ételrendelést, mert kijött minden. Sajnos elkezdett a gyomorsav is bántani időnként, első gyermeknél csak 6 hónapos kortól volt ilyen, amikor már nőni kezdett a pocak. Tényleg minden terhesség más és más, nem volt ilyen undorom első gyermekemmel.

Most már semmilyen illatszert sem bírok elviselni, és mindennek furcsa szagát érzem vagy kifejezetten büdösnek tűnik.

Kitartást, remélhetőleg 1 hónapon belül elmúlik. :)

2020. szept. 24. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 14.hetig tartott, nagyon rossz volt, ugyanez volt nalam is... es sajnos nekem semmi sem segitett... Se cola, se rennie, se a sokszor keveset egyek, ropi es tarsai...hideg szolo, afonya es par falat krumplipure ment csak le sokszor.. Fogytam is. Aztan 1x csak elmult :)
2020. szept. 24. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász nagynéném felkeléskor egy kis sós mogyorót javasolt, este bekészítve, hogy reggel már felállás, felülés nélkül egyből párat be tudjon a kismama kapni.

De nincs csodaszer sajnos, mindenkinél más jön be.

2020. szept. 24. 11:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat😊ma már hálisten tudtam enni 1szer legalab es nem jött ki😄de sajna ez változó minden nap más😊de remelem nekem is atmegy
2020. szept. 24. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár korty hideg cola nekem is segitett. Csak melegszendót, popcornt és ropogós pizzát tudtam enni. 7 hónapig tartott. Zuhanyzas közben még a nyálam is folyt annyira rosszul voltam még a viz szagátó is 🤭😆
2020. szept. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!