Undorom van mindentől🙈mit csináljak?
Sziasztok,a terhesség első trimeszterében vagyok,9hétben.
2hete olyan szintű undor elkap mindentől hogy az ma lehetetlen.
Nemtudom már mit ehetnék mer mindentől roszul vagyok es szinte mindnet kihányok🙈a hasam korog de étvagyam semmire sincs,és mar rosszul vagyok🙈kinek volt hasonlo?mikor ért veget ez az undor korszak?valami tippek ilyenkor?előre is köszönöm
Nekem, most vagyok 28 hetes de még tart 🙄😂 szerencsére már nem ilyen durva.
Nem nagyon tudok mit mondani, at kell vészelni. Nekem néhány korty jéghideg kóla sokat segített a hanyingerre. Kitartás!
Tippem sajnos nincsen, de én is hasonló cipőben járok. 8+6 napos vagyok és az elmúlt két hétben szalámis szendvics, tészta és joghurt ment csak le. Pedig egészségesen akartam táplálkozni, de le kellett mondanom az ételrendelést, mert kijött minden. Sajnos elkezdett a gyomorsav is bántani időnként, első gyermeknél csak 6 hónapos kortól volt ilyen, amikor már nőni kezdett a pocak. Tényleg minden terhesség más és más, nem volt ilyen undorom első gyermekemmel.
Most már semmilyen illatszert sem bírok elviselni, és mindennek furcsa szagát érzem vagy kifejezetten büdösnek tűnik.
Kitartást, remélhetőleg 1 hónapon belül elmúlik. :)
Nőgyógyász nagynéném felkeléskor egy kis sós mogyorót javasolt, este bekészítve, hogy reggel már felállás, felülés nélkül egyből párat be tudjon a kismama kapni.
De nincs csodaszer sajnos, mindenkinél más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!