Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A lányok tényleg előbb születh...

A lányok tényleg előbb születhetnek, mint ahogy kivan írva a szülés?

Figyelt kérdés
Harmadik babát várom, 36 hetes vagyok,s tejem is van.
2010. aug. 7. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem bizonyított. amolyan mende-monda. Enyém kislány és napra pontosan jött.
2010. aug. 7. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez csak ilyen monda, de a környezetemben igaz! Az én kislányom is 1 héttel korábban jött. A barátnőimnek is mindnek akinek kislány volt korábban jöttek.
2010. aug. 7. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 2 nappal később született a kiírt időpontnál,de ő első baba volt! :)
2010. aug. 7. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét szomszédomban fiú és lány testvérpár van. Mindkettőnél a lányom húztak rá pár napot, a fiúk előbb jöttek. Az én lányom viszont előbb jött. Nem lehet erre adni szerintem.
2010. aug. 7. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 42. hétre jöttem, és lány vagyok :D
2010. aug. 7. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én túlhortdtam a lányomat.
2010. aug. 7. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
2 lányom a -38. fiaim a 39. héten születtek. Barátnőm kislánya a 4. héten, a fia a 38.-on. A baba nemének nem sok köze van a szülés időpontjához. Viszont, mivel a méhed izmai már nem annyira erősek, mint az első babásoknak, neked nem biztos, hogy a 40. hétig bent marad a babád... persz, ez se biztos. A tej se jelent semmit, nekem a 20. héttől már volt a két kisebbnél.
2010. aug. 7. 15:44
 8/9 anonim válasza:
100%

Szia!

A fiam 36.héten született, a lányom pedig 42.héten, ki se akart jönni :D Tejem nekem is volt mint a kettőnél a 36 héten.

Most is kislányt várok 33.hétben vagyok,remélem nem fogom túlhordani.

2010. aug. 7. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
A lányom hamarabb született 4 nappal, én egy héttel később...erre nincs mit adni!
2010. aug. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!