Van, akinek semmi nem vált be terhessègi hányingerre és hányásra?
10 hetes vagyok, és már három hete folyamatosan hányok naponta 2-3 alkalommal, a hànyások között pedig gyakran rajtam van egy egész napos hányinger... ma reggel fizetés közben otthagytam a férjem ès kirohantam, olyan erős hányinger tört rám.
Reggel mindig öklendezek felkelés után, ha eszek pár falatot, az jön vissza, ha semmit nem eszek, akkor az epe. Este is hányok mindig, minimum egyszer, le is fogytam már másfél kilót, pedig nincs miből fogynom :/
A lényeg, hogy úgy érzem, semmi nem segít. Eszek és hányok, alig marad meg bennem a kaja. A hústól konkrétan undorodom. Próbáltam ropit vagy sós falatokat enni, de az is visszajön. A gyümölcslevek szintén. A vitaminokat is kihányom néha. A gyömbérre és colára ráézni sem bírok, pedig állítólag jó.
Van olyan, akinek szintén semmi nem vàlt be? Mit lehet ilyenkor tenni, túlélni és kész?
Kedves Kerdezo!
Szorol szora ugyanez a sztorim, csak mar picit elotted jarok: hetfon toltom be a 12. hetet. Az utobbi 1-1,5-ben kicsit enyhult, es neha tudtam enni mast is ropin es sos vackokon kivul, ami nem is jott vissza. Ugyhogy van remeny!
De igazabol semmit sem kivanok Meg mindig, minden eteltol hanyinger kerulget.
Elso terhessegem, ugyhogy nekem meglepetes volt, hogy a rosszulletek ezen a szinten meg teljesen normalisak, akar egesz nap. Folyadekot probalj eleget bevinni, hogy a kiszaradast elkeruld - ha annak a tuneteit erzed, akkor fordulj mindenkepp orvoshoz, esetleg infuzioval “osszekaparnak”.
Ha ez nincs, akkor marad a turelem, kitartas!!! Sajnos nekem sem valt be SEMMILYEN praktika, amit tanacsoltak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!