Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 4.en és 5en voltunk együtt...

Ha 4.en és 5en voltunk együtt és 8an a doki azt látta hogy van egy érett tuszom akkor nem eshettem teherbe?

Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
5-en voltatok együtt? Kérdés kié a gyerek.
2020. szept. 19. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:
5.-én...
2020. szept. 19. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
a spermiumok extrém esetben akár 4-5 napig is élnek, így ha 8-án vagy 9-én megrepedt a tüsződ, és a katonák ilyen sokáig kibírták, lehet rá esély, de mivel az átlag spermiuméletkor inkább 1-3 nap, és az sem biztos, hogy 8-9-én megrepedt a tüsződ, én inkább a "nem"-re tippelnék.
2020. szept. 19. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:
És a 12.-i szextol? Közben rájöttem akkor is együtt voltunk
2020. szept. 19. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A petesejt 12-24 óráig megtermékenyíthető, ha ennyi idővel az együttlét előtt repedt meg, akkor lehet, ha korábban, akkor nem. Vagyis kicsi a valószínűsége. De szerintem ne időre szexeljetek, csak élvezzétek egymást, amilyen gyakran tudjátok, jönni fog az a baba, hidd el! :)
2020. szept. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!