Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem ugy, hogy nemtudom...

Miért érzem ugy, hogy nemtudom majd mit kell csinálni amikor már velem lesz a babám? 32 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna már a babát,de most ugy érzem,hogy nem vagyok rá felkészülve,félek a szüléstől is,de föleg attól ami utána jön!
2008. nov. 27. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel mindneki így van aki első babás anyuka! Az lenne fura ha nem így lenne! Egyrészt a kórházban mindent megmutatnak, másrészt hidd el ha hazaértetek olyan pikk-pakk könnyen fog menni az egész, hogy csuda! Ne izgulj, ügyes leszel!

A szülésen meg méár milliárd nő túlesett, kinek kevésbé kinek jobban fájt, de túl leszel rajta és felemelő élmény lesz a babáddal a kezedben!

2008. nov. 27. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi, mindenki így van ezzel, én is azon aggódtam, hogy mit fogok vele csinálni, ha sír, meg jó anya leszek-e, stb.

Amikor már ott van veled a baba, mindenre rá fogsz jönni, ha meg kérdésed van, ott lesz anyukád, hogy segítsen. (az első pár 7ben én rengeteget hívtam telefonon, hogy mit csináljak)

1-2 hét után már pontosan fogod tudni, hallod a sírásából hgoy most azért sír, mert éhes, vagy fáj a pocija, vagy csak unatkozik. Mindenre rá fogsz jönni, és te leszel a legfontosabb babádnak. Hidd el!

2 hónapos kislány boldog anyukája

2008. nov. 27. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is tartottam tőle, de mikor már ott lesz a kezedben, rögtön tudni fogod mit kell tenned. amúgy meg segítenek, bármi van:)

a szüléstől sem kell félni, én úgy mentem oda, hogy jó lesz végre a kezemben tartani és neki úgy is jobban fáj mint nekem, szegénykémnek segítenem kell.

nekem könnyű, gyors szülésem volt, pedig első baba.

minden olyan gyorsan történt, nem volt idő izgulni sem.

agyban kell eldönteni, hogy ki fogom bírni, túl leszek rajta és pár nap múlva már csak emlék lesz.

ha most megkérdeznék tőlem, mi volt a legrosszabb, nem a szülést mondanám, nekem kellemes élmény volt, persze fájt, de ki lehet bírni, nem vészes.

sokkal rosszabb azt látnom, hogy szenved mikor fáj a pocija és keservesen sír én meg nem tudok mit csinálni...

boldog babavárást, könnyű gyors szülést!!

Élvezz ki minden pillanatot!

10 hetes kisfiú anyukája

2008. nov. 27. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Azert, mert meg sosem csinaltal ilyet. Eddig vagytal ra, de most, hogy tenyleg jon a baba, komolyan vegiggondolod, mi hogy lesz majd. Es mint minden mas elso babas anyuka, te is panikolsz. Mint ahogy elottem is irtak, en is csak azt tudom mondani, hogy ne aggodj, abban a pillanatban, hogy ott lesz a babad, minden jon majd osztonosen, es segitseget is kapsz, ha barmivel gondban lennel.

Boldog babazast!

2008. nov. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!