Ha a védőnő kijön "tereplátogatásra", minden szobába be kell vinni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 20:35
11/16 anonim válasza:
Nálunk 3 x volt eddig összesen, pedig már 6 hónapos a kislányom, hozzá akkor jött 1x amikor hazahoztuk! De akkor is az első megnyilvánulása... hol van a szoptatós fotel? Amúgy fekve szoptatom! :) Ez betette a kaput még jó, hogy többet nem jött! Vagyis jött volna 2x, de nem voltunk otthon! :) Ilyen védőnőtől nem is kell tanács..csak akkor találkozom vele, ha mérni megyünk!
12/16 anonim válasza:
Hozzánk szülés előtt ki se jött. Utána meg mikor hazajöttünk a kórházból, meg mikor 1 hónapos lett a kislányom. Egyébként ha normális, nem fog kukacoskodni, meg okoskodni, tudja, hogy nem a kupi közepébe fogod a babát hazavinni, hanem addigra lesz egy hely, ahová leteheted... nem arra kíváncsi, mennyire álltok anyagilag jól, megtudjátok venni a pici számára a legflancosabb holmikat, hanem hogy kicsit megismerjen, ha kell segítsen a tanácsaival, ha tud...
13/16 anonim válasza:
Hmmm...
Csodálkozom a válaszolók védőnőin!!
Amikor terhes voltam,minden hónapban 1x kellett hozzá menni!
Amikor 30. hét körül voltam,akkor ő jött ki kb. 3x a szülésig.
Elsőnél én ajánlottam,hogy körbevezetem (előtte mi is 2 napot takaritottunk:) )
Meg is jegyezte,hogy milyen pedánsak vagyunk:))
Amikor a kisfiam megszületett,első 4 héten minden héten jött, utána (azóta is),minden 2 hétbe jön szerdánként.
Nálunk rendszeresen ott ül 2 órán át,bekávézik üditőzik stb...:)
Dumálunk a babáról,máséról is stb.
Én csípem,jól elvagyunk:)
14/16 anonim válasza:
23:00 vagyok!
Én is minden hónapban voltam nála!
15/16 anonim válasza:
első vagyok. Én is minden hónapban voltam nála de nem ez volt a kérdés... olvassátok el mégegyszer!
16/16 anonim válasza:
Én mindig szabadkoztam, hogy még nem vagyunk teljesen kész, ő kedvesen azt mondta, hogy ő nem azért jön, hogy végigvizslassa a lakást, hanem megbeszélni az esetleges kérdéseimet. Mondjuk kifogtam, nagyon jó védőnő, bármikor hívhatom, és segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!