Nyílhat jobban a méhszáj attól, ha a kádból kilépve megcsúsztam? Részletek lent
Figyelt kérdés
Tusolás után az egyik lábammal léptem ki a kádból és megcsúszott. A másik lábammal tartottam magam a kád szélénél. Csak picit csúszott szét a lábam. Ettől is nyílhat a méhszáj?2020. szept. 17. 08:48
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, el lettem mivel alapból nyitott pár hete a külső mehszajam :/ csak aggódom h emiatt tovább nyílhatott e
2020. szept. 17. 09:13
3/7 A kérdező kommentje:
*tiltva
2020. szept. 17. 09:13
4/7 anonim válasza:
Pisilésnél nem szoktat szétteni a lábad? Ne vicceljetek már basszus, ennyi h.lye kérdést...
5/7 A kérdező kommentje:
De nyilván nem össze zárt lábakkal pisilek. Viszont nem erőlködök pisilés közben úgy, mint az iménti esetnél.
Egyébként nem kötelező ide írnod, ha nem tudsz kulturáltan... vagy, ha idegesít miért regisztrálsz ilyen oldalakra?
2020. szept. 17. 09:21
6/7 anonim válasza:
Szerinted az erőlködéstől nyílik a méhszáj? Ha így lenne, nem lenne annyi császármetszés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!