Ezek alapjan nem sokat fog aludni a fiunk?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok. Kb 1 hete latvanyos mar nagyon szabad szemmel is a magzatmozgas. Nagyon aktiv baba, napkozben is erzem ot, bar ha mozgasban vagyok, kevesbe,de sokat fent van osszessegeben. Legaktivabb este 8 tol kb ejfelig, de hajnalban is szoktam erezni a mocorgast. Elvileg ilyenkor a baba a nap 90% at atalussza. Hat en vegkepp nem igy erzem :S Bnom szerint ha kibujik is ilyen lesz es ne szamitsak ra, hogy majd este/ejszaka alszunk. Ez valoban igaz?2020. szept. 13. 23:39
1/7 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2/7 anonim válasza:
Hàt...anyu szerint mikor terhes volt velem, őt se hagytam aludni, napközbe viszont nyugton voltam. Gyerekként is rossz alvó voltam, éjjeli bagoly. Most 30 éves vagyok, legtöbbször hajnal 3 előtt nem tudok elaludni, egész nap hulla vagyok...este 6-7 körül el tudnék aludni, de akkor még haza se érek a munkàból. 8 utàn teljesen kimegy az àlom a szememből. Sajna heti 1-2 éjjel is van hogy egy percet se tudok aludni. Màr teljesen kikészít.
3/7 anonim válasza:
A fiam kb egesznap nyugodt volt,este kezdett tombolni,kb hajnal 3-4ig,de van hogy tovabb is. Most 7 honapos,napközben alig alszik,az ejszakat 1 honapos kora ota atalussza :D nincs összefüggés
4/7 anonim válasza:
Nappal ahogy járkálsz az kb elringatja a hasadban. Este ahogy lepihensz, megvacsizol, ő is éerebb lesz.
Nekem a fiam a hasamban kb este 9-kor "kelt" és hajnal 2-ig rugdosott.
Ezzel szemben mostanra 9-kor fekszik le, és 5-6 körül kel, ritkán ébred fel, akkor is nagyon álmos, felsír és alszik is vissza.
5/7 anonim válasza:
Tényleg semmi köze hozzá. Persze, lehet rossz alvó lesz, de nem ez miatt.
6/7 anonim válasza:
Amíg mozgásban vagy kvázi “ringatod” a babát, nyugodtabb, nagyrészt alszik. Mikor pedig pihensz, fekszel nincs ringatás, aktívabb a baba. Nálunk is így van, a nőgyógyász ezzel magyarázta nekem mikor rákérdeztem 😊
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :))
2020. szept. 14. 17:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!