Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél mennyire fáj a...

Terhességnél mennyire fáj a köldök kifordulása? És nagyjából mikor történik? Még csak tervezünk, de félek ettől a dologtól (is).

Figyelt kérdés
Viszonylag kicsi és sekély köldököm van, ezért is félek jobban, nem olyan nagy és mély, mint sok más nőnek. Volt, aki azt mondta, neki nagyon fájt.

2020. szept. 13. 13:51
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szia! :)

19 vagyok, és nem voltam még terhes, de: nekem nagyon mély a köldököm, élég nagy is. Sportorvos mondta, hogy pont a nagy női köldök az igazán hajlamos kifordulni, pl. nagyobb súly emelésénél a gyenge lányok köldöke kifordulhat, ami még nem a sérv, de már kijön.

Nekem jobb a kondim mint barátnőmnek, mégis mikor ugyanúgy emeltünk, nekem kintebb jött, neki teljesen bent maradt, és neki picike, és sekély, többször elférne az én köldökömben :)

2020. szept. 14. 21:08
 22/22 anonim ***** válasza:
terhes lettél?
2022. jún. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!